Trustpilot
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Magneetroerder met verwarmingsplaat PRO

€ 299,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10030257

|

Model: SBS-MR-1600/1T PRO

Lage voorraad

Wees snel! Er zijn nog maar een paar items over

Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. maandag 22 juli
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 299,00
3+
5%
€ 284,05
5+
10%
€ 269,10
10+
15%
€ 254,15
Belangrijkste kenmerken
  • Volledige controle dankzij digitale displays – Temperatuurbereik van 0 tot 220 ℃
  • Timer-functie – Interval van 0 - 9999 minuten instelbaar
  • 18,7 x 18,7 cm verwarmingsplaat voor het mengen en verwarmen van vloeistoffen
  • Efficiënt mengen – nauwkeurige besturing van temperatuur en viscositeit
  • Inclusief 2 magnetische mengstaven
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

Magneetroerder met verwarmingsplaat PRO

De magneetroerder met verwarmingsplaat SBS-MR-1600/PRO maakt het mengen en verwarmen van verschillende vloeistoffen, zelfs in gesloten vaten, mogelijk. Het apparaat is voorzien van een verwarmingsplaat, waarmee u de mengsnelheid en -temperatuur onafhankelijk kunt regelen. De leveringsomvang bevat twee magnetische mengstaven, die beschermd zijn tegen hitte, slijtage en chemische corrosie. De staven laten zich ook gemakkelijk schoonmaken en desinfecteren. De hoogwaardige laboratoriumbenodigdheden van Steinberg worden in verschillende bedrijven en in diverse branches gebruikt: in de farmaceutische industrie, in verschillende laboratoria, in de biochemie, in het onderzoek en andere toepassingsgebieden.
De snelheid kan traploos worden aangepast tot een maximum van 1.600 t/min. Zo kunt u ook vloeistoffen met hoge viscositeit efficiënt en gelijkmatig mengen. Deze menger is perfect geschikt voor het vermengen van liquids van e-sigaretten. Vele liquids zijn simpelweg te duur. Meng uw eigen liquids met uw favoriete smaak en bespaar ook nog geld!
Om de meest nauwkeurige resultaten te verkrijgen, heeft de magneetroerder met verwarmingsplaat een timerfunctie. De timer kan met intervallen van 0 tot 9999 minuten worden ingesteld. Wanneer de ingestelde countdown afgelopen is, wordt de meng- en verwarmingsfunctie uitgeschakeld.
De plaat is voorzien van een eigen statief met temperatuursensor en roestvrij stalen klem. Het statief kan in hoogte en kanteling worden afgesteld. De afmeting van de plaat bedraagt 18,7 x 18,7 cm. Op de verwarmingsplaat kunnen bekers of Erlenmeyers met een inhoud van ong. 5 liter kunnen worden geplaatst. De plaat wordt gekenmerkt door een snelle verwarmingstijd. Ze heeft een verwarmingsvermogen van 600 watt en een mengvermogen van 60 watt, wat overeenkomt met een totaal vermogen van 660 watt. Maak gebruik van de optionele temperatuursensor en bereik nauwkeurige waarden zonder temperatuurschommelingen.
De magnetische menger met verwarmingsplaat heeft een eigen digitaal display. Zelfs vanaf een grotere afstand kunt u de waarden eenvoudig van het verlichte display aflezen. De parameters worden ingesteld via een touchpad. De temperatuur kan worden aangepast in een bereik van 5 tot 220 °C. Het apparaat is ook voorzien van een PID-regelaar, die autonoom een of meer fysieke variabelen in een technisch proces op een bepaald niveau beïnvloedt, terwijl storende invloeden worden verminderd. De magnetische menger werkt bijzonder stil. De vier slipbestendige, trillingsdempende, rubberen voetjes aan de onderkant zorgen voor een veilige, stabiele grip en voorkomen krassen op alle werkoppervlakken.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


Sorteer op :

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht