Item: EX10030450

|

Model: SBS-MR-2000

Magneetroerder - met verwarmingsplaat - 5 L - 2.000 tpm

€ 359,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • effectief - roersnelheid van 200 tot 2.000 tpm maakt het mogelijk om zelfs stroperige vloeistoffen te roeren
  • ruim - 19 x 19 cm keramische plaat voor verwarming en als roerbodem
  • snel - korte opwarmtijd tot maximaal 350°C
  • E-sigaretten - bij uitstek geschikt voor de individuele productie van vloeistoffen
  • praktisch - statief inclusief temperatuursensor maakt nauwkeurige resultaten mogelijk

PRODUCTOMSCHRIJVING

Alles in beweging met de magneetroerder van Steinberg Systems

Als u in het laboratorium chemicaliën of andere vloeistoffen wilt roeren, dan is de magneetroerder het juiste hulpmiddel. De roermagneet kan ook draaiend worden gemaakt in gesloten containers en maakt het roeren van vloeistoffen mogelijk zonder direct in contact te komen met de vloeibare substantie. Dit maakt het bijzonder geschikt voor het bereiden van vloeistoffen voor e-sigaretten.

De juiste twist met de optimale temperatuur voor elk mengsel

Zelfs grote containers met een inhoud tot 5 liter kunnen op de verwarmingsplaat van de magneetroerder worden geplaatst. De temperatuur, roersnelheid en timer kunnen gemakkelijk worden bediend via het digitale bedieningspaneel. De waarden kunnen eenvoudig worden gecontroleerd met behulp van een display. De temperatuur is in te stellen tot 350°C en de verwarmingsplaat kenmerkt zich door een snelle opwarmtijd. De roersnelheid waarmee de roerstaaf in de vloeistof wordt bewogen kan worden geregeld tussen 200 en 2.000 rpm. Dit betekent dat zelfs stroperige stoffen betrouwbaar kunnen worden gemengd. Met de timer kun je bepalen hoe lang het roerproces moet duren, maximaal 9.999 minuten is mogelijk. De verwarmingsplaat en de roerfunctie kunnen onafhankelijk van elkaar worden gebruikt.

De magneetroerder met verwarming is voorzien van een standaard die je indien nodig direct op de gepoedercoate behuizing kunt bevestigen. Deze is in de eerste plaats bedoeld voor de temperatuursensor, waarmee je de temperatuur nog nauwkeuriger kunt regelen. Over het algemeen blijkt de magneetroerder bijzonder geschikt voor dagelijks gebruik dankzij de stabiele constructie van staal en de resistente keramische plaat.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN