(3) Reviews

Item: EX10012124

|

Model: RCDA-15S

Voedseldroger - 500 W - Royal Catering - 6 verdiepingen

€ 219,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • krachtig - ideaal om te drogen dankzij het 500 W verwarmingselement
  • Gemakkelijk te onderhouden - dankzij het gebruik van roestvrij staal op het apparaat en de inlegzolen
  • instelbaar - met een temperatuurbereik van 30 - 90 ° C
  • nauwkeurig - gecontroleerd proces door 0-15 uur instelbare timer
  • praktisch - 6 verwijderbare droogrekken

PRODUCTOMSCHRIJVING

De krachtige Voedseldroger uit de cateringbehoeften van Royal Catering

De krachtige Voedseldroger RCDA-15S van Royal Catering maakt de productie van gezonde, gedroogde lekkernijen in uw restaurant, bar of thuis mogelijk. Het verwijderen van water tijdens het droogproces zorgt ervoor dat fruit, groenten en kruiden, maar ook vis en vlees veel langer bewaard en genoten kunnen worden.

Beef jerky of gedroogde groenteschijfjes?

Met een vermogen van 500 W zorgt het verwarmingselement van de dehydrator ervoor dat de gewenste temperatuur voor het droogproces zo snel mogelijk wordt bereikt en dankzij de temperatuurregeling constant wordt gehouden. Het temperatuurbereik van de dehydrator kan worden ingesteld vanaf 30 - 90 ° C.

De temperatuur en de timer worden intuïtief en gebruiksvriendelijk ingesteld met behulp van de draaiknop aan de bovenkant van het apparaat. Via de controller kan het uitdrogingsproces gedurende een periode van 0-15 uur worden bewaakt en gecontroleerd. Op de voorkant staat ook een mededeling met temperaturen en tijden voor een optimaal resultaat.

In de grote droogkamer bieden de 6 uitneembare droogrekken van roestvrij staal voldoende ruimte om een grote hoeveelheid voedsel tegelijkertijd te drogen. De warmte van de droogkamer wordt gelijkmatig verdeeld binnen de Voedseldroger en . De Roestvrijstalen dehydrator is dus ook geschikt voor het opfrissen van eten.

De kamer is, net als de behuizing en de inzetstukken, gemaakt van roestvrij staal en is daarom zeer eenvoudig te reinigen en extreem duurzaam. Dankzij de voorkant van gehard glas kunt u het droogproces op elk moment zien zonder de deur te hoeven openen.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen & reviews


5.0

Gebaseerd op 3 reviews

01.06.2023

01.06.2023

La machine est petite, puissante et esthétiquement jolie de son revêtement inox. Long séchage pour des tomates découpées mais rapide pour poivrons en lamelles ou rondelles de courgettes. Je recommande.

01.06.2023

Was mich am Meisten begeistert ist, dass die Trocknung absolut gleichmäßig auf allen Einschüben ist. Daher sehr empfehlendswert.