Trustpilot
In de uitverkoop
(11) Reviews

Suikerspinmachine - 52 cm - roze

€ 199,00 € 270,38
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10010595

|

Model: RCZK-1030-W-R

Laagsteprijs garantie
Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. maandag 22 juli
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 199,00
3+
5%
€ 189,05
5+
10%
€ 179,10
10+
15%
€ 169,15
Belangrijkste kenmerken
  • 1 suikerspin (12-18 g suiker) in ca. 30 s
  • Verwarmingselement 1.030 W vermogen
  • Motor met 70 W vermogen
  • Afzonderlijke besturing om te verwarmen en te draaien / Digitale ampèremeter
  • Pot en spinkop is afneembaar / Maatlepel voor het precieze positioneren
  • 230 volt netstekker aansluiting / Eenvoudige bediening en reiniging
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

Suikerspinmachine - 52 cm - roze

De professionele suikerspinmachine RCZK-1030-W-R van Royal Catering is ontworpen voor professioneel gebruik en heeft een hoge werkprestatie. Als perfecte gadget voor festivals van welke aard dan ook, is hij bijzonder flexibel en mobiel te gebruiken dankzij de compacte grootte. Onze suikerspinmachine biedt u een breed scala aan variaties, waarmee u uw suikerspinnen kunt aanpassen aan de behoeften van uw klanten.

Een must voor alle suikerspin-fans - de RCZK-1030-W-R suikerspinmachine van Royal Catering

De suikerspinmachine werkt met een spanning van 230 V, is zeer efficiënt en heeft een 1030 watt sterke verwarmingselement. Dankzij de twee tuimelschakelaars kunt u de temperatuur en de rotatie van de spinkop gemakkelijk regelen. Een digitale display geeft de actuele stroomsterkte weer. Een ingebouwde zekering beschermt u ook in geval van technische problemen en schakelt het apparaat automatisch uit.
De kom, vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal, is 52 cm in diameter en is bijzonder geschikt voor de snelle bereiding van grote hoeveelheden suikerspin. Voor een portie met ongeveer 12 tot 18 g suiker, die u makkelijk kunt doseren met de meegeleverde maatlepel, hebt u maar 30 seconden nodig. De suikerspin wordt tijdens het productieproces op een stok opgerold en hierdoor makkelijk gevormd. Er zijn geen grenzen aan fantasie - van bloemen tot dieren, alles is mogelijk.
Door het speciaal ontwerp van de pot kunt u altijd schoon werken omdat suiker en suikerspin voornamelijk in de verzamelpot worden gehouden. De spinkop van hygiënisch aluminium is bevestigd boven de 70 wat motor zorgt ervoor dat de vloeibare suiker wordt omgezet in dunne suikerdraden en zich langzaam aan de binnenzijde van de pot verzameld. Een andere bonus is de demper, die niet alleen trillingen minimaliseert, maar er ook voor zorgt dat het toestel 20% rustiger is dan vergelijkbare machines door de extra stabiliteit en standvastigheid. De rubberen voetjes geven de machine ook een veilige houvast op bijna elk oppervlak.
De versnelling van de spinmotor is niet voorzien van kunststof onderdelen, maar is , in tegenstelling tot het ontwerp van vergelijkbare producten, geheel van metaal vervaardigd. Dit verbetert de levensduur van deze suikerspinmachine aanzienlijk. Om de suikerspinmachine voor te bereiden voor het volgende gebruik, kunnen de schotel en de draaikop worden verwijderd en gemakkelijk gereinigd. Zo is het apparaat perfect voorbereid voor het volgende gebruik.
Bij dit model zit de spinkop direct boven de motor waardoor er geen riemaandrijving nodig is. De versnelling van de spinmotor is niet voorzien van kunststof onderdelen, maar is , in tegenstelling tot het ontwerp van vergelijkbare producten, geheel van metaal vervaardigd. Dit verbetert de levensduur van deze suikerspinmachine aanzienlijk. Om de suikerspinmachine voor te bereiden voor het volgende gebruik, kunnen de schotel en de draaikop worden verwijderd en gemakkelijk gereinigd.
De suikerspinmachine werkt met een zeer efficiënt, 1030 wat sterk verwarmingselement. Dankzij de twee tuimelschakelaars kunt u de temperatuur en de rotatie van de spinkop gemakkelijk regelen. Een digitale display geeft de actuele stroomsterkte weer. Een ingebouwde zekering beschermt u ook in geval van technische problemen en schakelt het apparaat automatisch uit.
Dankzij het speciale ontwerp van de pot is het altijd mogelijk om schoon te werken, omdat de suiker en suikerspin voornamelijk in de pan worden bewaard. Om de suikerspinmachine klaar te maken voor het volgende gebruik, kunnen de kom en de draaiende kop eenvoudig worden verwijderd en schoongemaakt. Zo is het toestel snel klaar voor het volgende gebruik. Dek uw cateringbehoeften af ​​met deze suikerspinmachine van Royal Catering en betover uw klanten!

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


4.8

Gebaseerd op11 reviews

Sorteer op :

gisteren Gepubliceerd op Expondo Netherlands

Top apparaat

Heel fijn apparaat welke ik al jaren verhuur. Hij wordt intensief gebruikt maar dat gaat prima!

10 dagen geleden Gepubliceerd op Expondo Hungary

Suikerspinmaker RCZK-1030-WR

Het is groter dan ik had verwacht, maar het was nodig vanwege mijn 8 kleinkinderen. Een kleinere zou de productiviteit niet aankunnen. Hij slaagde met onderscheiding voor het examen. Superwaarde voor uw geld. Ik kan het alleen maar aanbevelen.

Toon de originele review

vorige maand Gepubliceerd op Expondo Hungary

Het is goed, maar er is geen Hongaarse taal voor

Toon de originele review

vorige maand Gepubliceerd op Expondo Poland

Machine en watten al jaren

Ik gebruik deze machines al vele jaren. Ze zijn geschikt voor particulier en commercieel gebruik. Gemakkelijk te gebruiken, licht, veilig en goedkoop. Ik raad Very Cool Clown aan!

Toon de originele review

3 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Belgium

De mening

Goede werking, voldoet aan de gestelde criteria. Gemakkelijk schoon te maken en te vervoeren.

Toon de originele review

6 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo France

Suikerspinmachine

Product van uitstekende kwaliteit. Ik raad 100% aan

Toon de originele review

vorig jaar Gepubliceerd op Expondo Germany

5 sterren voor deze suikerspinmachine

Kwaliteit Super 1A Vakmanschap 1A Gemakkelijk in gebruik 1A Gemakkelijk schoon te maken 1A Snelle voorbereiding 1A Een hoogtepunt op elk familiefeest

Toon de originele review

4 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo France

zeer goed product

zeer goed product

Toon de originele review

5 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon France

Papa's baard

Werkt echt goed, enorme suikerspin heel snel en gemakkelijk schoon te maken, ik heb geen spijt van mijn aankoop

Toon de originele review

10 dagen geleden Gepubliceerd op Expondo Norway

Prima machine voor thuisgebruik

We hebben dit gekocht om suikerspinnen te maken toen we kleinkinderen op bezoek hadden. De machine heeft voldoende capaciteit en zou zeker ook ingezet kunnen worden voor kleinere evenementen etc.

Toon de originele review

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht