In de uitverkoop

Item: EX10012547

|

Model: RCAT-150/60-SP

RVS tafel - 150 x 60 cm - opstand - 220 kg draagvermogen - Royal Catering

€ 279,00 € 399,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • veerkrachtig - hoog draagvermogen van 220 kg dankzij de stabiele constructie
  • ruim - groot werkblad van 150 x 60 cm en praktische plank
  • hygiënisch - gemakkelijk en grondig te reinigen dankzij roestvrij staal en gladde oppervlakken
  • duurzaam - door het gekozen materiaal en het solide ontwerp
  • eenvoudige montage - inclusief montagemateriaal en instructies

PRODUCTOMSCHRIJVING

Duurzame roestvrijstalen tafel met royale opbergruimte

RVS meubelen zijn de basis voor een hygiënische keuken en het schoon produceren van alle soorten voedsel.De RVS tafel van Royal Catering's horecabenodigdheden past in iedere professioneel ingerichte keuken. Het is speciaal ontworpen voor de hoge eisen in de horeca en biedt dankzij het tweeledige ontwerp extra opbergruimte.

Robuust en zeer belastbaar - de roestvrijstalen werktafel van Royal Catering maakt indruk met zijn uitstekende kwaliteit

Het werkblad van de RVS tafel is 150 x 60 cm en biedt voldoende ruimte voor je dagelijkse werkzaamheden. Een tweede, lagere verdieping dient als extra opslagruimte, waardoor overzichtelijk en overzichtelijk kan worden gewerkt. Door de royale hoogte kunnen ook grotere spullen op de tweede verdieping worden opgeborgen.

Achter de 120 mm hoge rand zijn wanden en omgeving beschermd tegen opspattend water, vuil en beschadigingen. Door de snelle en eenvoudige montage met het meegeleverde montagemateriaal is de gastrotafel snel klaar voor gebruik. De stevige, ronde tafelpoten stabiliseren en verhogen het maximale draagvermogen. Dit is 220 kg.

De hoogwaardige en nauwkeurige afwerking zorgt voor meer stabiliteit en veiligheid. De keukenwerktafel is gemaakt van gepolijst roestvrij staal en overtuigt door zijn hoge weerstand, lange levensduur en is bestand tegen corrosie en mechanische schade (bijv. krassen). Het materiaal is eenvoudig en grondig te reinigen en biedt daarmee perfecte omstandigheden voor hygiënisch werken met levensmiddelen.

TECHNISCHE DETAILS