Item: EX10010270

|

Model: RCAM 220PRO

Reservemes voor Snijmachine - 220 mm

€ 89,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • eenvoudige en snelle mesvervanging
  • scherp mes ideaal voor het snijden van zacht materiaal
  • Langdurige scherpte dankzij tefloncoating
  • duurzaam en geschikt voor permanent gebruik
  • hoge robuustheid en duurzaamheid

PRODUCTOMSCHRIJVING

Reservemes voor snijmachine - 220 mm

Het vervangingsmes RCAM 220PRO van Royal Catering is speciaal ontworpen voor professioneel gebruik en is bijzonder geschikt voor snijwerkzaamheden in de horeca, de delicatessenzaak of voor horecabereidingen. Met het scherpe mes kunnen niet alleen verschillende soorten kaas, maar ook verse ham of salami gemakkelijk worden gesneden. De eersteklas kwaliteit van de messen garandeert altijd een optimale snede en perfecte resultaten.

Vervangmes RCAM 220PRO van Royal Catering voor al uw cateringwensen

De lemmetdiameter van het vervangende mes is 220 mm. Mesvervanging is eenvoudig en kan in zeer korte tijd worden gedaan met een standaard schroevendraaier. Nadat u de drie schroeven heeft losgedraaid, verwijdert u het oude mes en plaatst u het reservemes. Nadat de schroeven zijn vastgedraaid, is uw snijmachine weer beschikbaar.

De Teflon coating op het vervangende mes beschermt het schild en zorgt ervoor dat het mes langer scherp blijft. Het te snijden materiaal gaat door het gladde mes, ongeacht de zachtheid. Het mes wordt voornamelijk gebruikt in de slagerij van slagerijen of in kaasfabrieken, hotels en restaurants.

Het Teflon mes RCAM 220PRO van Royal Catering is ideaal voor de snijmachine RCAM-220PRO, maar kan ook gebruikt worden voor alle conventionele snijmachines die een diameter van het mes 220 mm aankunnen. Het mes van Royal Catering is geschikt voor langdurig gebruik en garandeert een hoge robuustheid en weerstand.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN