In de uitverkoop
(1) Beoordeling

Item: EX10012050

|

Model: RCPS-32BE

Popcornmachine - met onderkast op wielen - Royal Catering - groot

€ 3.729,00 € 6.279,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • praktisch - met een ruime onderkast op wielen voor professioneel en mobiel gebruik
  • efficiënt - dankzij 3,500 W output tot 12 kg popcorn per uur
  • comfortabel - werk op elk moment dankzij kamerverlichting
  • eenvoudig te reinigen - dankzij hoogwaardige materialen zoals teflon, roestvrij staal en glas en een doordachte structuur
  • snelle werkcyclus van 2 tot 3 minuten voor snelle klantenservice

PRODUCTOMSCHRIJVING

Gegarandeerd heerlijke popcorn - met de mobiele Popcornmachine van Royal Catering!

De Popcornmachine van Royal Catering is speciaal ontworpen voor professionele cateringbehoeften en is een absolute blikvanger. Hij overtuigt niet alleen met de fraaie behuizing met praktische onderkast, maar ook met een verwarmde en verlichte kamer, een roersysteem en een automatische thermostaat. Profiteer van de Popcornmachine RCPS-32BE en laat u overtuigen door een buitengewone popcornervaring - in de bioscoop, op beurzen of festivals!

Grote hoeveelheden popcorn in korte tijd

De Popcorn machine werkt met 3,500 W en bereikt dankzij zijn hoge prestaties en de automatische thermostaat snel een bedrijfstemperatuur van 0 - 85 ° C. Dankzij de hoge werksnelheid kan er ongeveer 12 kg popcorn per uur geproduceerd worden. De doseeroliepomp en de teflon coating van de pot voorkomen dat de popcorn aanbakt of aanbrandt op de ketel. De bovenkant van de pot heeft een diameter van 33.5 cm en is afneembaar, wat het schoonmaken vergemakkelijkt.

De Popcornmachine professioneel is, net als de 71 x 56 x 71 onderkast met lades, voornamelijk gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, die beide een bijzonder hoogwaardige werking hebben, kinderspel zijn om schoon te maken en effectief worden beschermd tegen corrosie. De ruiten zijn gemaakt van gehard glas. Bij een ongeval brokkelt het af in kleine stukjes in plaats van in stukjes te versplinteren, waardoor ernstig letsel wordt voorkomen. Bovendien zorgen de glazen ruiten en het verlichte interieur ervoor dat je op elk moment een kijkje kunt nemen in de popcornproductie - dankzij de wielen kan dit overal met een stroomvoorziening.

De voordeuren kunnen probleemloos worden geopend en gesloten dankzij de meegeleverde magneten. De serveerklep aan de deurtjes zorgt ervoor dat de popcorn gemakkelijk kan worden verwijderd en geportioneerd. De perforaties in de bodemplaat zorgen ervoor dat niet-gepofte maïskorrels, gebroken kruimels en overtollige olie in de opvanglade van de Popcorn machine hieronder komen. De lade is uitneembaar waardoor ook hier makkelijk schoon te maken is.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen & reviews


5.0

Gebaseerd op 1 beoordeling

02.08.2022

love it, love the popcorn, good job