Trustpilot
(13) Reviews

Inductiekookplaat - 2 x 22 cm - 60 tot 240 ° C - timer

€ 219,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10011748

|

Model: RCIC-1800P6

Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. donderdag 2 mei
Belangrijkste kenmerken
  • Veelzijdig - voor verschillende kookmethodes dankzij een temperatuurbereik van 60 tot 240 ° C, een timer en prestatieniveaus van 500 tot 3.500 W
  • Compatibel - met inductiekookgerei met een bodemdiameter tot 26 cm
  • Intuïtief - dankzij knoppen voor temperatuur, timer en prestatie, evenals LED-display
  • Onderhoudsarm - roestvrij staal en glaskeramiek zijn gemakkelijk schoon te maken en zeer duurzaam
  • Veilig - dankzij inductie en geïntegreerde oververhittingsbeveiliging
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen en recensies


4.8

Gebaseerd op13 reviews

Sorteer op :

6 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo France

bakplaat

geweldig product, niets om over te klagen in de loop van de tijd

Toon de originele review

vorig jaar Gepubliceerd op Amazon Germany

Insidertip onder de gebruikelijke aanbieders

Allereerst moet ik zeggen dat ik veel onderzoek heb gedaan en veel merken heb vergeleken, maar uiteindelijk heb ik moeten kiezen tussen Royal Catering en Hendi producten. Beide zijn prima maar ik moet zeggen dat na wat testen duidelijk werd dat vrijwel niemand anders dan thuisbrouwers en wokkoks de onnodige kracht van Hendi nodig heeft. vorm, die zelfs in de kleinste past. Keukenkasten passen zonder dat ze omvangrijk zijn. Grote voordelen die voorheen werden onderschat zijn: 1. De absoluut aangename en stille toon/tweeter, een zeldzaamheid onder inductiekookplaten.2. Snelle en effectieve ventilatie. Dit is geen eenvoudige timer nadat het apparaat is uitgeschakeld, maar meet eerder de daadwerkelijke temperatuur in het apparaat en schakelt daardoor in 99% van de gevallen de ventilator vrijwel onmiddellijk uit (wat over het algemeen stiller is dan bij de concurrentie).3. De temperaturen worden precies gehandhaafd (behalve 100°C, waar het apparaat de neiging heeft om 105-110 te bereiken en hoewel het niet constant schakelt, kan het sommige gerechten te gaar maken). Het apparaat schakelt in principe veel minder vaak dan Hendi en benadert de temperaturen voorzichtiger.4. Bij het frituren zijn er geen nadelen: als je een goede pan gebruikt, bereik je net zo snel de braadtemperaturen voor typische huishoudelijke hoeveelheden als bij de krachtigere modellen. Laat je niet misleiden door de 1800W; hier worden veel betere spoelen gebruikt dan in de goedkope modellen, waar nauwelijks iets doorkomt. Ik kan de spoelgrootte van 22 cm bevestigen.5. Helemaal geen spoelgeluid (treedt op bij een groot deel van de modellen).6. Heeft doordachte ventilatorruimtes aan de onderkant, die de ventilatoren van stroom voorzien, ook al zitten niet alle externe voetjes op hun plaats. Ik heb het apparaat iets goedkoper rechtstreeks van dezelfde importeur gekregen, maar ik wilde het hier ook loven, omdat het erg onderschat wordt vanwege de kwaliteit die je krijgt.

Toon de originele review

vorig jaar Gepubliceerd op Expondo Germany

Insider-tip

Allereerst moet ik zeggen dat ik veel onderzoek heb gedaan en veel merken heb vergeleken. Ik kwam terecht tussen Royal Catering en Hendi producten. Beide zijn geweldig, maar ik moet zeggen dat na wat testen duidelijk werd dat vrijwel niemand anders dan thuisbrouwers en wokkoks de overtollige kracht van Hendi nodig heeft. De RC heeft daarentegen een extreem compacte en doordachte vorm, die zelfs in de kleinste keukenkastjes past zonder dat hij volumineus wordt. Grote voordelen die voorheen werden onderschat zijn: 1. De absoluut aangename en stille toon/tweeter, een zeldzaamheid onder inductiekookplaten. 2. Snelle en effectieve ventilatie. Dit is geen simpele timer nadat het apparaat is uitgeschakeld, maar meet eerder de daadwerkelijke temperatuur in het apparaat en schakelt daardoor in 99% van de gevallen de ventilator vrijwel direct uit (wat over het algemeen stiller is dan bij de concurrentie). 3. De temperaturen worden precies gehandhaafd (behalve 100°C, waar het apparaat de neiging heeft om 105-110 te bereiken en hoewel het niet constant schakelt, kan het sommige gerechten te gaar maken). Het apparaat schakelt in principe veel minder vaak dan Hendi en benadert de temperaturen voorzichtiger. 4. Er zijn geen nadelen aan het frituren: als je een goede pan gebruikt, bereik je net zo snel de braadtemperaturen voor typische huishoudelijke hoeveelheden als bij de krachtigere modellen. Laat je niet misleiden door de 1800W; hier worden veel betere spoelen gebruikt dan in de goedkope modellen, waar nauwelijks iets doorkomt. Ik kan de spoelgrootte van 22 cm bevestigen. 5. Helemaal geen coil whine (treedt op bij een groot aantal modellen). 6. Heeft een doordachte ventilatorafstand aan de onderkant, die de ventilatoren van stroom voorziet, zelfs als niet alle externe voetjes op hun plaats zitten.

Toon de originele review

3 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Germany

Compact met nauwkeurig temperatuurbehoud

Stabiel metalen frame, krasbestendig oppervlak en veel compacter dan alle andere modellen. Met een warmtebeeldcamera heb ik de ingestelde temperaturen in de kookpot gecontroleerd, er zit maar een temperatuurafwijking van 1°C. De instelling van 60°C is perfect. Het apparaat geeft direct informatie of de pot of pan compatibel is. Het geluidsniveau is acceptabel, ongeacht de reden waarom de ventilator in elk apparaat altijd op volle belasting draait in plaats van deze indien nodig dynamisch te regelen. Product is echt geweldig!

Toon de originele review

6 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo France

Goed product

Ik geef je deze feedback na 1 maand gebruik. Ik ben tevreden met deze dubbele inductiekookplaat die ik in mijn ontbijtruimte gebruik om roerei en spek op temperatuur te houden. De grootte is vrij klein (vergeleken met andere), wat een voordeel is. Hij maakt niet teveel geluid en is heel gemakkelijk in gebruik.

Toon de originele review

vorig jaar Gepubliceerd op Amazon France

Super plaat

Ik geloofde niet in de voordelen ervan vergeleken met gas....nou ja!! Behoudt de weergegeven T° exact.

Toon de originele review

5 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Niets om over te klagen

Hoogwaardige kookplaat die zeer robuust is dankzij de roestvrijstalen behuizing. Geen gammel campingservies, maar een volwaardig bijzetbord. Ik kan. Oh, niets te zeggen over langdurig gebruik, maar TOP voor het begin.

Toon de originele review

2 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Stevig stuk

Het apparaat komt exact overeen met de beschrijving. Het werd snel en goed verpakt geleverd. Alles werkt meteen goed. Het apparaat wordt nu dagelijks gebruikt. Wij zijn er erg blij mee.

Toon de originele review

9 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo France

Royal Catering RCIC-1800P6 inductiekookplaat review

Deze inductiekookplaat is esthetisch en robuust. Het maakt gemakkelijk schoon. Er kunnen restwarmte-indicatoren zijn voor de veiligheid. Op instructie vraag ik Royal Catering om het in te vullen. Hoe bereid je voedsel met de Power-modus (vermogen in watt) of de Temp-modus (temperatuur in °C)? Deze twee kookmethoden zijn onafhankelijk. Om melk op te warmen, zou ik de temperatuur op 80°C zetten. Het maximale vermogen van de achterplaat is 1700 watt, wat naar mijn mening overeenkomt met een snelopwarmtemperatuur van 240°C. Ik raad aan om dit bord te kopen.

Toon de originele review

8 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Er is geen opmerking geplaatst.

Toon de originele review

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht