(1) Beoordeling

Item: EX10010116

|

Model: RCGL 65GE20H

Gasgrill - 65 cm - Aardgas - 20 mbar

€ 669,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • Twee efficiënte branders van ieder 3 kW
  • Thermostaat voor temperatuurregeling
  • Maat gasaansluiting: 3/4 duims
  • Behuizing van roestvrij staal
  • Gietijzeren grillplaat
  • Makkelijk te bedienen en reinigen / Dikte van bakplaat: 1,2 cm

PRODUCTOMSCHRIJVING

Gasgrill - 65 cm - Aardgas - 20 mbar

De dubbele grill 58 x 65 cm RCGL 65GE20H van Royal Catering is ontworpen voor professioneel gebruik. Het apparaat is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en daardoor beschermd tegen corrosie en makkelijk schoon te houden. Dankzij de twee krachtige gasbranders van ieder 3 kW bereikt de grill snel de gewenste temperatuur. De gasgrill RCGL 65E20H heeft een verwijderbaar uitlekreservoir voor bakvet en spatbescherming aan achterkant en zijkanten. Het geribbelde oppervlak zorgt ervoor dat voedsel tijdens het bakken een karakteristiek patroon krijgt. Koop de gunstige gasgrill 58 x 65 cm van Royal Catering vandaag nog!

De platte bovenkanten gasgrill met aardgas uit de horeca-uitrusting van Royal Catering

De commerciële gas bakplaat is 65 cm breed en is uitgerust met zowel een zij- als achterspatscherm. Dit beschermt uw gegrilde voedsel niet alleen tegen wind en warmteverlies, maar voorkomt ook dat het naar beneden valt of dat er vet op uw apparatuur spat. Het blad van de grill met platte bovenkant is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, welke corrossie bestendig en het gemakkelijk schoon te maken is.

De grote grillplaat is gemaakt van gietijzer en brengt warmte perfect over op je eten. Dit hoogwaardige materiaal voorkomt warmtegerelateerde vervormingen van onze horeca grill. De stevige plaat is onderverdeeld in een glad oppervlak en een geribbeld oppervlak, waardoor je verschillende grillmogelijkheden hebt.

De dubbele gas grillplaat verbruikt gas met een snelheid van 0,6 m³ / u bij een druk van 20 mbar. De state-of-the-art bakplaat werkt op aardgas. Dankzij de twee krachtige branders, elk met een verwarmingsvermogen van 3.000 W, bereikt de gasbarbecue zeer snel zijn werktemperatuur van 50 tot 300 ° C. De temperatuur is regelbaar door middel van twee regelaars. Beide zijden, geribbeld of plat, kunnen onafhankelijk worden aangepast.

De elektrische grills van Royal Catering zijn voorzien van een oververhittingsbeveiliging. Bij een te hoge temperatuur onderbreekt deze beveiliging automatisch de gastoevoer, waardoor oververhitting van het apparaat wordt voorkomen.

De dubbele elektrische grill RCGL 65GE20H is voorzien van een uitneembare vetopvangbak, waarin overtollig druipwater door een aftapinrichting stroomt. Deze lekbak is eenvoudig te verwijderen en schoon te maken in de vaatwasser. Het apparaat heeft een opmerkelijke stabiliteit dankzij de antislip rubberen voetjes die uw werkoppervlakken ook beschermen tegen krassen.

Opmerking: Gasroosters met een werkdruk van 20 mbar zijn goedgekeurd in de volgende landen: AT, BG, CH, CY, CZ, DK, EE, ES, FI, FR, GB, GR, HR, HU, IE, IT, LT, LV, NO, PT, RO, SE, SI, SK, TR , DE, LU & PL.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen & reviews


5.0

Gebaseerd op 1 beoordeling

08.02.2023

Arrivata dopo circa 7 giorni..in perfette condizioni con un imballaggio ben fatto....la piastra ha una fattura impeccabile e robusta... indicata per un uso professionale. Appena aperta mi sono reso conto di aver preso quella a gas naturale mentre avevo bisogno di quella a gpl...(MIO ERRORE) Chiesto il reso e ora sto aspettando quella a gpl. Tutto perfetto per ora...nulla da segnalare....