In de uitverkoop
(3) Reviews

Item: EX10011497

|

Model: RCWP-12LW

Fruitpers - handmatig - houten - 12 L - incl. houten blokken, drukplaat en 1 persdoek

€ 139,00 € 149,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Ruim - met een capaciteit van 6 L, kunt u in één cyclus een grote hoeveelheid fruit persen
  • Duurzaam - dankzij de robuuste constructie van hout en ijzer
  • Eenvoudig - de uitloop in de bodem zorgt ervoor dat het sap netjes in een container kan stromen (niet inbegrepen)
  • Praktisch - u kunt de pootjes van de fruitpers vastschroeven voor verbeterde stabiliteit
  • Accessoires - met twee blokken, twee halve schijven en 1 persdoek is de fruitpers klaar voor onmiddellijk gebruik

PRODUCTOMSCHRIJVING

Maak uw eigen sappen en wijnen met de handmatige houten fruitpers

De fruitpers RCWP-12LW uit de cateringuitrusting van Royal Catering is ideaal om met minimale inspanning het sap uit grote hoeveelheden fruit te halen. De fruitpers wordt handmatig bediend en is perfect voor appels, druiven, bessen en ander fruit. Dankzij zijn grote capaciteit ondanks zijn kleinere afmetingen, is de fruitpers geschikt voor gebruik in zowel het professionele domein als voor het maken van sap en wijn thuis.

Traditionele ciderpersen met de benodigde accessoires

De traditionele pers is bijzonder robuust. Door de spindelconstructie kunt u met weinig inspanning zeer hoge druk genereren om het sap volledig uit het fruit te persen. Met de 12 L wijnpers kunt u in één stap het sap uit een grote hoeveelheid fruit halen. De pers heeft een tuit om het vruchtensap zonder verlies rechtstreeks in een opvangvat te laten stromen (niet inbegrepen).

De constructie en het gebruik van deze houten wijnpers volgt de traditionele methode voor het extraheren van sappen en is heel eenvoudig: Leg eerst de persdoek in de fruitbak en vul de bak vervolgens met fruit tot ongeveer. 3 cm onder de rand. Plaats vervolgens de twee halve drukplaten rond de as en bovenop de afstandsblokjes en drukblok. Verhoog ten slotte de druk handmatig met behulp van de hendel en druk het sap uit het fruit. Dankzij de stabiele voetjes - die gaten hebben om op een solide basis te schroeven voor nog meer ondersteuning - kun je de hendel krachtig en efficiënt vastzetten om de maximale hoeveelheid sap te produceren. Omdat de houten fruitpers handmatig wordt bediend, is deze ook ideaal voor gebruik buitenshuis of waar een stroomaansluiting moeilijk bereikbaar is of niet beschikbaar is.

Tip: U kunt nog sneller sappen en wijnen produceren als het fruit eerder met een molen is gemalen. In onze winkel vindt u een selectie van de benodigde fruitmolens in de categorie "Commerciële keukenapparatuur".

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen & reviews


4.0

Gebaseerd op 3 reviews

08.02.2023

08.02.2023

Ihan mainio puristin pienimuotoiseen kotikäyttöön. Sangollinen marjoja menee kertapuristukseen ja vaikuttaa vahvarakenteiselta. Kunnon puristamiseen (loppuun asti) tein kyllä lisäpalikat, jotta saan hyödynnettyä kiertokangen ominaisuudet. Käytössä vain pehmeiden marjojen (herukat, viiniryläle ja aronia) puristamisessa, eli omenia en ole kokeillut. Helppo käyttää ja pestä/huoltaa. Lopputuotteet maailmanluokan "superdrinksua". Yksi tähti pois lähinnä siksi, että uuden suodatinpussin hankintahinta on kohtuuton 59 € eli puolet puristimen hankintahinnasta. Olen tosin vakuuttunut, että korvaava halvempi ratkaisu löytyy, kun suodatinpussi tulee matkan päähän. Vielä ei ole tarvinnut uusia.

08.02.2023

Très bon produit! Permet de presser les pommes facilement avec un peu de patience. Je n'obtiens pas encore un excellent rendement. Je dois encore affiner ma technique. Il vaut mieux acheter un fouloir avec car couper les pommes en dès ne fonctionne pas très bien. Attention toutefois à bien huiler le pas de vis après chaque utilisation pour éviter la rouille. J'utilise de l'huile de tournesol.