(1) Beoordeling

Item: EX10010148

|

Model: RCCD-1/1-100-ES-E

Chafing dish - 1600 W - GN 1/1 bak - 100 mm

€ 239,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • Veelzijdig - ideaal voor het verwarmen van verschillende delicate gerechten dankzij vijf temperatuurniveaus
  • Krachtig - 1600 W vermogen zorgt voor snelle verwarming tot bedrijfstemperatuur
  • Ruim - GN 1/1-bakken met een inhoud van 13 l van roestvrij staal bieden veel ruimte om gerechten op een visueel aantrekkelijke manier te rangschikken
  • Eenvoudig in gebruik - duidelijk zichtbaar licht geeft informatie over de verwarmingsstatus van het apparaat
  • Kostenbesparend - bespaart elektriciteit dankzij de automatische thermostaat

PRODUCTOMSCHRIJVING

Elektrische komfoor ideaal voor buffetten

De chafing dish RCCD-1/1-100-ES-E zorgt met zijn krachtige vermogen en volume van 13 l voor perfect gepresenteerde warme gerechten. Met een temperatuurbereik van 30 - 90 °C kunnen gerechten bij feesten, buffetten of brunch moeiteloos lang warm worden gehouden. Of het nu in restaurants en hotels of in klinieken en bejaardentehuizen is - met deze bain marie uit de cateringbehoeften van Royal Catering krijgt u een hoogwaardige warmhoudcontainer voor uw voedseldistributie.

De elektrische chafing dish heeft een vermogen van 1600 W en biedt de perfecte warmte voor de meest uiteenlopende gerechten met temperaturen van 30 - 90 °C. Dankzij de manier waarop het werkt via een waterbad, wordt de warmte betrouwbaar en voorzichtig aan het voedsel doorgegeven; zonder dat het eten kan verbranden. Op deze manier kan zelfs gevoelig voedsel probleemloos lang warm worden gehouden. Het verwarmingselement is ook stevig geïnstalleerd, zodat kalk het niet kan beschadigen.

De thermostaat heeft 5 niveaus, waarbij niveau 5 het maximale apparaatvermogen is. Wanneer het apparaat met het verwarmingsproces begint, gaat het controlelampje branden. Zodra de Buffet warmhoudcontainer de gewenste temperatuur heeft bereikt, stopt het apparaat met opwarmen en gaat het indicatielampje uit. Als het waterbad afkoelt, schakelt de chafing dish automatisch weer in tot de gewenste temperatuur. Dit bespaart u niet alleen controle, maar ook energiekosten.

De GN-bak voor de gastro-warmhoudbak kan worden verwijderd, waardoor deze gemakkelijker te vullen is met voedsel. Bovendien is het inzetstuk op deze manier gemakkelijk schoon te maken in de vaatwasser. De GN 1/1 bak met een diepte van 100 mm heeft een inhoud van 13 l, wat de elektrische warmhoudbak ook voor grootschalige werkzaamheden de ideale accessoire maakt. Naast de meegeleverde inzet is de warmhoudbak voor etenswaren ook te gebruiken met meerdere bakken - bijvoorbeeld twee GN 1/2 bakken van dezelfde diepte - zodat verschillende gerechten apart kunnen worden aangeboden.

De behuizing van de chafing dish en de GN-bak zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, dat gemakkelijk schoon te maken en tegelijk robuust is en ideaal voor het werken met voedsel. Het materiaal is bestand tegen corrosie of mechanische schade zoals krassen. Daarnaast is de container gemakkelijk schoon te maken en daardoor ideaal voor hygiënisch werken.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen & reviews


5.0

Gebaseerd op 1 beoordeling

08.02.2023

War ein voller Erfolg bei der Grillfeier.Erstens,jede Menge Platz für das Gegrillte und ganz wichtig hält top warm und keine trockenen Kotletts mehr.Jederzeit wieder,kann den Kauf mehr als empfehlen.