Item: EX10040446

|

Model: PHYSA BORDEAUX TURQUISE

Opvouwbare massagetafel - 185 x 60 x 60-81 cm - 180 kg - Turkoois

€ 189,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • mobiel - in enkele eenvoudige stappen in de praktijk of direct bij de klant te installeren
  • stabiel - frame gemaakt van aluminium kan worden belast tot 180 kg
  • Onderhoudsvriendelijk - PVC - bekledingshoezen zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden
  • individueel - hoogte en hoofdsteun kunnen worden aangepast aan de klant
  • comfortabel - 40 mm dikke kussens, armleuningen en hoofduitsparingen garanderen comfort in alle posities

PRODUCTOMSCHRIJVING

De opvouwbare massagetafel voor variabel gebruik

Of u nu het aantal massagetafels indien nodig wilt uitbreiden of uw klanten thuis of op kantoor wilt bedienen - met de Opvouwbare massagetafel PHYSA BORDEAUX TURQUISE creëert u extra mogelijkheden voor het aanbieden van massages of andere cosmetische behandelingen. Het kan moeiteloos worden vervoerd, is in een mum van tijd opgezet en biedt het comfort van massage & wellness dat uw klanten verwachten.

De mobiele en stabiele Massagebank met comfortabele vulling

De Massage tafel is opgevouwen als een praktische koffer met handvatten die je alleen hoeft te openen om het ligbed ter plaatse te gebruiken. Het frame van stevig aluminium kan eenvoudig worden uitgeklapt, terwijl de zitting en rugleuning zich uitvouwen tot een comfortabel, gewatteerd oppervlak. De hoofdsteun, armleuningen en een plank kunnen eenvoudig aan het frame van de koffermassagebank worden bevestigd en een rustgevende massage kan beginnen.

Het stevige frame en de constructie van de Massage tafel bieden een draagvermogen van 180 kg, waardoor het ligbed even goed gepositioneerd is voor jong en oud. Om een optimale werkhouding te bereiken, kan de hoogte van 600 - 810 mm veilig worden aangepast met behulp van schroefdoppen.

De opklapbare massagetafel voor maximale ontspanning

De 40 mm dikke vulling in {{colour_34_old_temp}} zorgt voor een optimaal ligcomfort, waarop langere toepassingen comfortabel kunnen worden uitgevoerd. De voetensteun kan in verschillende hoeken tussen 15° en 50° worden ingesteld. De hoofdsteun kan 45° naar boven en beneden worden gekanteld, zodat het hoofd altijd ontspannen blijft. Een nekkussen ondersteunt uw klant in een comfortabele rustpositie. De hoofdsteun en de rugleuning hebben een uitneembare uitsparing zodat de klant ook lekker op de buik kan liggen.

De hoes is gemaakt van PVC, dat enerzijds prettig aanvoelt, maar anderzijds ook heel eenvoudig met een beetje water schoon te maken is. Zelfs toepassingen waarbij olie wordt gebruikt, beschadigen de bekleding niet. Bovendien is een grondige desinfectie geen probleem dankzij het slijtvaste materiaal. In de opgevouwen Massage tafel is ruimte voor alle gebruiksvoorwerpen, een tas vergemakkelijkt het vervoeren.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN