Item: EX10040442

|

Model: PHYSA MONTPELLIER BLUE

Opklapbare massagestoel - 130 kg - Blauw

€ 149,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Ergonomisch – optimale zit-, been- en hoofdsteunpositie voor rugbehandelingen
  • Stabiel – robuust Staal frame kan tot 130 kg dragen
  • Comfortabel - gezichtsgat in de hoofdsteun, dikke bekleding en comfortabele PVC hoes
  • Onderhoudsvriendelijk – oppervlakken zijn gemakkelijk schoon te maken en bestand tegen olie en water
  • Mobiel – draagtas en lichtgewicht constructie maken transport gemakkelijk

PRODUCTOMSCHRIJVING

De veelzijdige massagestoel van physa

De opvouwbare massagestoel PHYSA MONTPELLIER BLUE is in de eerste plaats bedoeld voor de behandeling van de rug of nek. Het is zo ontworpen dat de klant met zijn of haar buik tegen de rugleuning kan zitten zonder onnodig te spannen. De opvouwbare massagestoel is in opgevouwen toestand moeiteloos direct naar de cliënt te transporteren. Of monteer hem eenvoudig wanneer je hem nodig hebt in je schoonheidssalon, massagestudio of tattooshop.

Massage en wellness met de opklapbare massagestoel

Alle elementen van de opklapbare massagestoel inclusief zitting, voetsteunen, borststeun en hoofdsteun zorgen voor de nodige stabiliteit tijdens een massage of andere cosmetische behandeling. De armleuning bevordert een ontspannen en comfortabele houding die de klant niet zal vermoeien. De gestoffeerde oppervlakken zorgen voor een optimaal zitcomfort en voorkomen onaangename drukpunten en vormen zich zacht naar het lichaam.

U kunt de hoogte van de hoofdsteun aanpassen van 1.150 - 1.350 mm en de hellingshoek van -90 - 45° om zich perfect aan te passen aan de behoeften van de klant. Dankzij de uitsparing kan het gezicht comfortabel naar voren blijven gericht. De bekleding van de stoel is bekleed met PVC waardoor de draagbare massagestoel uit de gezondheids- en schoonheidssector zeer gemakkelijk schoon te maken is en bestand is tegen olie en water.

Een mobiele massagestoel met maximale stabiliteit

Het stevige gepoedercoate Staal frame kan tot 130 kg dragen en zorgt voor stabiliteit tijdens gebruik. Bovendien biedt de perfect op elkaar afgestemde constructie extra stabiliteit door het gewicht gelijkmatig over de massagestoel te verdelen. In opgevouwen toestand is de massagestoel zeer compact en kan hij vervoerd worden in de meegeleverde transporttas.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN