Item: EX10040592

|

Model: PHYSA DINAN WHITE

massagetafel opklapbaar - extra breed (70 cm) - neigbare voetsteun - beukenhout - wit

€ 169,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Mobiel - met een paar simpele stappen in de praktijk of direct bij de klant opgezet
  • stabiel - frame van beukenhout ondersteunt tot 227 kg
  • Onderhoudsvriendelijk - PVC-bekledingshoezen zijn waterdicht, vuilafstotend en onderhoudsvriendelijk
  • individueel – pas de hoogte en voetensteun aan volgens de klant
  • comfortabel – 70 cm breed, 40 mm dikke bekleding, armleuningen en hoofdsteun garanderen comfort in alle posities

PRODUCTOMSCHRIJVING

De inklapbare massagetafel voor variabel gebruik

Of u nu het aantal massagetafels indien nodig wilt uitbreiden of uw klanten thuis of op kantoor wilt bedienen - met de inklapbare massagetafel van physa creëert u extra mogelijkheden voor het aanbieden van massages of andere cosmetische behandelingen. U kunt ze moeiteloos vervoeren, in een mum van tijd opzetten en met massage & wellness het comfort bereiken dat uw klanten verwachten.

De mobiele en stabiele massagebank met comfortabele bekleding en 70 cm breedte

De massagetafel is opgevouwen als een praktische koffer met handgrepen die je alleen hoeft te openen om de tafel ter plekke te gebruiken. Het frame van massief beukenhout kan eenvoudig worden uitgeklapt, terwijl de zitting en rugleuning worden uitgeklapt tot een comfortabel, gestoffeerd ligvlak. Bevestig gewoon de hoofdsteun, de armleuningen en een plank aan het frame van de koffer-massagebank - en u kunt beginnen met een weldadige massage.

Het robuuste frame en de constructie van de massagetafel bieden een draagvermogen van 227 kg, waardoor het ligbed even goed gepositioneerd is voor jong en oud. Voor een optimale en rugvriendelijke werkhouding stelt u de hoogte in op 620 - 870 mm met behulp van schroefbevestigingen.

De opklapbare massagetafel voor maximale ontspanning

De 40 mm dikke bekleding in de kleur wit zorgt voor een optimaal ligcomfort, waarop uw klanten ook bij langer gebruik comfortabel liggen. U kunt de voetensteun in verschillende hoeken instellen tussen de 15° en 50°. Een nekkussen ondersteunt uw klant in een comfortabele rusthouding. De hoofdsteun en de rugleuning hebben een uitneembare uitsparing zodat de klant ook comfortabel op de buik kan liggen.

De hoes is gemaakt van robuust PVC-kunststof, dat enerzijds prettig aanvoelt, maar anderzijds ook heel gemakkelijk kan worden gereinigd met een beetje water. Zelfs toepassingen waarbij u oliën gebruikt, laten geen sporen achter op de bekleding. Daarnaast is een grondige desinfectie geen probleem dankzij het duurzame materiaal. In de ingeklapte massagetafel is ruimte voor alle uitneembare elementen en een tas vergemakkelijkt het transport.

TECHNISCHE DETAILS