Trustpilot
(6) Reviews
MSW

Kernboormachine - 2.880 Watt - 1.200 RPM - 152 mm max. Boordiameter

€ 289,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10060437

|

Model: MSW-DDM152

Lage voorraad

Wees snel! Er zijn nog maar een paar items over

Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. donderdag 1 augustus
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 289,00
3+
5%
€ 274,55
5+
10%
€ 260,10
10+
15%
€ 245,65
Belangrijkste kenmerken
 • Krachtige motor met 2.880 W vermogen
 • Kernboren tot een diameter van 152 mm
 • Snelheden tot wel 1.200 RPM
 • Geschikt voor droog en nat boren
 • Twee besturingswijzen: als stand- en handkernboormachine
 • Heavy-duty, professioneel ontwerp
Accessoires
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Spanning [V]
230
Vermogen [W]
2880
Geleidingssysteem bereik [mm]
0-510
Max. Draagbare boordiameter [mm]
152
Diameter slangkoppeling ['']
⅟₂
Diameter boorkopbevestiging ['']
1 ⅟₄
PRCD kabel
Ja
Kernboormethode nat/droog
Ja
Geluidsvermogen
85 dB
Geluidsdruk
70 dB
Lengte koelslang
3.1 m
Afmetingen (LxWxH)
37.5 x 35.5 x 102 cm
Gewicht
13.64 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
86.5 x 30 x 20 cm
Verzendgewicht
15.5 kg

Bezorgpakket

 • Kernboormachine MSW-DDM152
 • Waterslang 3,1 m
 • Draaigreep
 • 3 Inbusschleutels
 • Opstaande handgreep aan de achterzijde
 • Anker
 • 2 koolborstels
 • Voedingskabel met PRCD-bescherming (3,2 m)
 • Gebruiksaanwijzing

Productomschrijving

Kernboormachine - 2.880 Watt - 1.200 RPM - 152 mm max. Boordiameter

De MSW-DDM152 kernboormachine boort met behulp van diamantboren betrouwbaar gaten in harde bouwmaterialen zoals beton, metselwerk of asfalt. Het kan ook succesvol grote gaten van tot wel 152 mm boren. Dankzij het geïntegreerde waterkoelsysteem werkt het apparaat met optimale parameters en is een lange levensduur gegarandeerd. De ingebouwde aardlekbeveiliging beschermt gebruiker en machine. De kernboormachine is daarom optimaal voor gebruik in de bouw.
Op de bouwplaats is tijd geld. Daarom zijn de eisen die aan machines worden gesteld hoog. De kernboormachine van MSW levert met 2.880 W en een zeer hoog toerental van 1.200 RPM genoeg power om gaten tot een diameter van 152 mm te boren.
U kunt met verschillende diamantboren werken. De kernboormachine met standaard kan zowel beton als cement, metselwerk, asfalt en natuursteen de baas. Boren is in horizontale en in verticale richting mogelijk. Bij het boren in horizontale richting en wanneer een hoge mate aan stabiliteit vereist is, zorgt de meegeleverde anker voor een stevige hechting aan vloeren en wanden.
U kunt diamantboren met een maximale diameter van 152 mm gebruiken. Om ervoor te zorgen dat ze niet uitbranden, is een waterkoelsysteem met een aansluiting van ½ inch geïntegreerd. Een 3 meter lange toevoerslag wordt ook meegeleverd. Op deze manier wordt de levensduur van de diamantboor gewaarborgd en een snelle voortgang van de boorwerkzaamheden gegarandeerd. Extra externe koelmaatregelen zijn overbodig.
Materiaal-specifiek boren wordt mogelijk gemaakt door de precieze geleiding van de standaard. De slang is met een lengte van 52 cm ruim voldoende en staat u toe diepe gaten in verschillende materialen te boren. De kernboormachine wordt met een schuifhendel bediend, waarmee de op de spil en de diamantboor uitgeoefende kracht nauwkeurig kan worden gedoseerd. Voor maximale flexibiliteit tijdens het werk kan de hendel aan beide zijden van de kernboor worden gemonteerd.
Behalve in stand, kan deze kernboormachine ook van de houder worden gehaald en als handboormachine gebruikt worden. Om dit te vergemakkelijken, is de aan/uit-schakelaar met motorblokkade aan de handgreep bevestigd. Bovendien heeft de boor een comfortabele schouderzuiger, waardoor de gebruiker bij zwaar boren extra kracht op het apparaat kan uitoefenen. Daardoor en door de meer dan 3 meter lange voedingskabel is dit model beter inzetbaar op moeilijke bereikbare plaatsen dan zijn concurrenten.
De draagbare en compacte krachtpatser wordt bestuurd met een aan de houder bevestigde draaischakelaar. Ook de motorrotatie-blokkade kan gemakkelijk met de duim bediend worden. De gebruiker en de kernboormachine wordt beschermd tegen verwondingen en beschadigingen door het in de kabel geïntegreerde Residual Current Device (PRCD). Als er kortsluiting in de kernboormachine of de kabel is, wordt de machine automatisch uitgeschakeld. De kernboormachine is ook voorzien van een geluidsoverlastbeveiliging, die indien er mogelijk overlast ontstaat met een schakelaar (aan de zijkant) kan worden ingeschakeld.
Terwijl de meeste elektronische apparaten alleen in een gespecialiseerde werkplaats kunnen worden onderhouden, is het vervangen van de koolborstels van de kernboormachine een fluitje van een cent. Twee gemakkelijk verwijderbare, gekleurde covers vergemakkelijken de toegang. Vervangende koolborstels, montagegereedschap, handgrepen, materiaal voor het verankeren van de standaard en een 3 meter lange waterslang voor het koelsysteem zijn inbegrepen.

Beoordelingen en recensies


3.5

Gebaseerd op6 reviews

Sorteer op :

3 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Switzerland

Er is geen opmerking geplaatst.

Toon de originele review

3 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Romania

Blij met de aankoop SNELLE LEVERING

Toon de originele review

vorig jaar Gepubliceerd op Expondo Germany

alles is weer in orde

Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op ManoMano France

machine goed voor wat ontkernen maar geen automatische ontgrendeling en veel plastic voor een enigszins eerlijke productkwaliteit.

Toon de originele review

9 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo France

Erg teleurgesteld.

Ontvangst in perfecte staat. MAAR bij de eerste 110-kern in een 600-muur kwamen de schroeven los die het geleidekolomrek vasthielden. Dan doen de schroeven waarmee de starthandgreep is bevestigd hetzelfde! Onnodig te zeggen dat het watervoorzieningssysteem vrijwel onmiddellijk stierf. De Chinezen zouden niet hetzelfde hebben gedaan voor hardware!

Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Boorstandaard nutteloos, onderdelen vallen eraf tijdens het gebruik

Ik heb deze kernboor gekocht om drie horizontale gaten door 20 cm gewapend beton droog te boren met behulp van de kernboorstandaard. Helaas is de montageklem van het boorstatief een gegoten onderdeel en daardoor broos. Uiteraard brak de klem na ongeveer 10 cm boren van het eerste gat (met een tweede boor, aangezien de MSW-boor ook defect is) - dit betekent dat de boorstandaard onbruikbaar is, aangezien er uiteraard geen boor op kan worden gemonteerd het niet meer. Bovendien zorgen de trillingen tijdens het boren er blijkbaar voor dat de hendel van de natboorklep op de machine losraakt - in mijn geval merkte ik dit helaas pas toen ik eindelijk nat wilde boren, wat uiteraard niet meer werkt vanwege een gesloten klep zonder enige verstandige manier om deze te openen. Over het algemeen raad ik af om de machine te kopen.

Toon de originele review

Veelgestelde vragen

Heeft u kernboormachines met andere parameters in uw assortiment?

Ja, u kunt alle beschikbare kernboormachines vinden in de categorie "Elektrisch gereedschap" in de subcategorie "Kernboormachines".

Welke parameters moeten de kernboren hebben zodat ik ze met de kernboormachine kan gebruiken?

De kernboor moet een schachtdiameter van 1 ⅟₄ " en een boordiameter tot 152 mm hebben.

Worden vervangende koolborstels meegeleverd?

Ja, er zijn twee reserve koolborstels inbegrepen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht