Trustpilot
(2) Reviews
MSW

Expansierol - opblaasbaar

€ 89,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10060631

|

Model: MSW-INFEXPROL-AKK-B

Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. dinsdag 30 juli
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 89,00
3+
5%
€ 84,55
5+
10%
€ 80,10
10+
15%
€ 75,65
Belangrijkste kenmerken
  • ideaal om gebogen oppervlakken of hoeken te bewerken
  • individueel regelbare hardheidsgraad door middel van zacht opblazen
  • hoge flexibiliteit, past zich daarom op elk oppervlak aan
  • veilige bevestiging van slijpbanden en slijpkokers
  • Slijpbanden kunnen gemakkelijk worden vervangen
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Materiaal
Rubber
Hoogte rol [mm]
100
Max. rotatiesnelheid [rpm]
3000
Compatibiliteit met uitbreidingsrollen
M19
Afmetingen (LxWxH)
8.5 x 9.5 x 8.5 cm
Gewicht
0.45 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
12 x 9.5 x 10 cm
Verzendgewicht
0.5 kg

Bezorgpakket

  • Expansierol MSW-INFEXPROL-AKK-B

Productomschrijving

Expansierol - opblaasbaar

De opblaasbare expansierol MSW-INFEXPROL-AKK-B van MSW is het perfecte opzetstuk voor satineermachines voor het slijpen, gladmaken en polijsten van oppervlakken, met name gebogen oppervlakken, randen en hoeken. Door zijn innovatieve veelzijdigheid kan de rol worden gebruikt door zowel professionals als doe-het-zelvers. Dankzij de variabele luchtdruk kan de expansierol tijdens het opblazen aangepast worden aan de individuele hardheidsgraad.

Een must bij moeilijke metaalbewerkingen – de expansierol van MSW

De expansierol kan met behulp van een gebruikelijke fietspomp of een luchtdrukpistool met geschikte adapter moeiteloos, snel en eenvoudig worden aangepast aan het gewenste hardheidsniveau. De grote flexibiliteit van de rol is ook te danken aan de afwerking, omdat door het gebruik van elastisch rubber de expansierol nog beter aan de oppervlaktevorm kan worden aangepast. Daarom biedt de rol een professionele oplossing, met name bij het slijpen, polijsten en afwerken van hoeken, randen en gebogen metaaloppervlakken. Op dezelfde manier verwijdert de rol ook gemakkelijk krassen, lasnaden of oxidelagen.
De opblaasbare expansierol MSW-INFEXPROL-AKK-B is compatibel met diverse slijpbanden en slijpkokers, die snel en gemakkelijk op de rol kunnen worden vastgeklemd en moeiteloos kunnen worden vervangen. De compatibiliteit geldt onder andere voor slijpkokers met zirkonium, keramiekkorrel, piramidestructuur, Trizact™, 1FOR2-fleece, SC-fleece, merino-vilt of het merk BRIGHTEX®. De slijpbanden en slijpkokers zitten altijd veilig vastgeklemd op de rol tijdens het gebruik omdat deze bij het opblazen optimaal tegen de banken en kokers worden aangedrukt. Een ander pluspunt: tijdens het gebruik absorbeert de expansierol bijkomende, storende vibraties dankzij de elastische rubberrol, waardoor het meer nauwkeurige werken eenvoudiger wordt.
De opblaasbare expansierol van MSW kan worden gebruikt met alle standaard elektrische gereedschappen met een opnamedoorn van 19 mm. De boring in de cilinder zorgt ervoor dat de rol gemakkelijk in de satineermachine kan worden aangebracht. Met een rolbreedte van 100 mm, een roldiameter van 90 mm en een rotatiesnelheid van 3000 toeren per minuut, kan de rol steeds hoge werkprestaties aan als hij wordt bediend. De flexibele, opblaasbare MSW-INFEXPROL-AKK-B expansierol MSW-INFEXPROL levert altijd professionele resultaten bij complexe metaalbewerkingen.

Beoordelingen en recensies


5.0

Gebaseerd op2 reviews

Sorteer op :

vorige maand Gepubliceerd op Expondo Switzerland

Er is geen opmerking geplaatst.

Toon de originele review

5 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Spain

Het werkt heel goed

Ik heb het voor iets anders gebruikt dan een schuurmachine, maar het werkt perfect. Als ik er kritiek op moest hebben, wat niet het geval is, ontdekte ik dat het asgat dat de diameter aangeeft als 19, in werkelijkheid 19,8 mm is, voor het geval dat. nuttig zijn voor iemand.

Toon de originele review

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht