Item: EX10090437

|

Model: HT-HECTOR-120A

Benzineversnipperaar op aanhanger - 15 pk - 100 mm

€ 2.129,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Mobiel – gemakkelijk te vervoeren dankzij opbouw op een aanhanger met twee grote, opblaasbare wielen en een trekhaak
  • Krachtig - 15 pk benzinemotor met een snijsnelheid van {{speed_of_blades_1515} tpm versnippert takken tot een diameter van 100 mm
  • flexibel - uitwerpgoot verstelbaar en naar voren gericht, grote trechter zorgt voor moeiteloos vullen
  • aanhoudend - 6.5 l brandstoftank maakt ononderbroken werken van meer dan 1 uur en 15 minuten mogelijk
  • Stabiel – het steunelement zorgt ervoor dat de robuuste staalconstructie stabiel staat

PRODUCTOMSCHRIJVING

Vernietig je tuinafval met de hillvert benzineversnipperaar

Wilt u uw struiken, heggen of bomen vormgeven? Maar wat te doen met de knipsels? hillvert biedt u de optimale oplossing voor uw tuinbehoeften met de benzineversnipperaar HT-HECTOR-120A en reduceert het volume van uw tuinafval met 70 tot 80%. Gebruik de gehakte mulch voor compostering of om bedden voor pompoenen, courgettes of andere planten te bedekken.

De mobiele tuinhakselaar op aanhanger

Met de krachtige 4-taktmotor van de benzine-tuinhakselaar met 15 pk versnipper je zelfs takken en houtsnippers met een diameter tot 100 mm via de grote trechter. Ook hakt u snel en efficiënt bladeren of bloemenstekken. Voor een comfortabele werkhouding bevindt de uitwerpgoot zich tegenover de invoergoot. De afvoer is regelbaar, zodat je het versnipperde materiaal gemakkelijk in een zak of kruiwagen kunt opvangen.

Activeer de efficiënte 15 pk-benzinemotor van de tuinversnipperaar met een trekkabel. Laat u overtuigen door de verhoogde prestatiewaarden met een snijsnelheid van 3600 tpm. De tuinhakselaar is met een verbruik van 4,65 l/u bijzonder zuinig. In totaal past er 6.5 l in de brandstoftank, zodat je ruim 1 uur en 15 minuten onafgebroken met de benzineversnipperaar kunt werken.

De stabiele staalconstructie blijkt bijzonder duurzaam en robuust te zijn, zodat u de hakselaar ook tijdens het seizoen zwaar kunt belasten. De messen van gehard staal werken net zo betrouwbaar. Voor uw veiligheid is de hakselaar voorzien van een start/stop schakelaar.

Op de stabiele aanhanger met twee grote, luchtgevulde wielen vervoert u de professionele versnipperaar snel en eenvoudig met behulp van een trekhaak. Gebruik voor langere afstanden de trekhaak van uw trekker. Plaats de tuinhakselaar op de plaats van bestemming veilig op de steunelementen.

tips

Draag tijdens het hakken oogbescherming en handschoenen!

Let op de uitgangsschacht. Dit zou gratis moeten zijn. Als de opvangzak bijvoorbeeld vol is, kan er een storing in het apparaat ontstaan!

Het versnipperde materiaal mag een diameter van 100 mm niet overschrijden!

Grijp nooit in de hakselaar!

TECHNISCHE DETAILS