Trustpilot
(8) Reviews

verstelbaar bureau frame - Hoogte: 60-125 cm - Breedte: 110-190 cm / 90-150 cm

€ 619,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10260272

|

Model: STAR_ATFE_11

Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. maandag 22 juli
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 619,00
3+
5%
€ 588,05
5+
10%
€ 557,10
10+
15%
€ 526,15
Belangrijkste kenmerken
  • universeel - groot instelbereik in hoogte van 600 - 1250 mm en beide zijden in de breedte
  • Comfortabel - snelle en ongecompliceerde afstelling dankzij 3 motoren
  • stabiel - de constructie van staal / kunststof kan tot 150 kg worden belast
  • Eenvoudig – structuur en bediening zijn intuïtief, drie hoogte-instellingen kunnen worden opgeslagen en eenvoudig worden opgeroepen
  • Ergonomisch - ondersteunt verschillende werkposities zoals staan of zitten
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

verstelbaar bureau frame met 3 motoren

Met het in hoogte verstelbare hoekbureauframe STAR_ATFE_11 kun je zowel zittend als staand werken. Het bureau verandert in enkele seconden in een ruim sta-bureau - en vice versa. Fromm & Starck biedt ergonomische en hoogwaardige kantoormeubelen, waarmee monotone bewegingssequenties gevarieerder kunnen worden gemaakt. Op deze manier kunnen gezondheidsproblemen veroorzaakt door eenzijdig kantoorwerk worden voorkomen of verlicht.

Flexibele bureaus voor modern en rugvriendelijk werken

De In hoogte verstelbaar hoektafelframe kan zowel verticaal tussen 600 - 1250 mm als in de breedte van de onder een hoek van 90° opgestelde werkruimten flexibel worden aangepast. De linkerkant heeft een breedtebereik van 1.100 - 1.900 mm en de rechterkant heeft instelmogelijkheden van 900 - 1.500 mm. De hoogte van de drie hefkolommen wordt stil, voorzichtig en snel (38 mm/s) aangepast met 3 motoren met 450 W. De bediening is intuïtief via een bedieningsbalk. Dankzij de geheugenfunctie kunnen tot drie hoogtewaarden worden ingesteld en indien nodig met een druk op de knop worden opgeroepen. Daarnaast heeft dit in hoogte verstelbare bureauframe een timer met zoemer om je eraan te herinneren een pauze te nemen of van houding te veranderen.
De Hoek bureauframe in hoogte verstelbare is bijzonder belastbaar, robuust en duurzaam tot 150 kg door zijn speciale constructie en de productie van staal met kunststof elementen. Rubberen voetjes voorkomen dat de in hoogte verstelbaar tafelframe wegglijdt, verbeteren de stabiliteit en beschermen de vloer tegen krassen.
Opmerking: dit is een In hoogte verstelbaar bureauframe zonder tafelblad. Een tafelblad wordt niet meegeleverd en is apart te bestellen.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


5.0

Gebaseerd op8 reviews

Sorteer op :

eergisteren Gepubliceerd op Expondo Switzerland

Goedgekeurd

Hoge kwaliteit, stevige constructie, eenvoudig te monteren, bureau is stabiel, zelfs op de hoogste stand. Ik ben erg blij met de kwaliteit van het product. Het enige nadeel is dat hij extreem snel oververhit raakt - de handleiding zegt 2 minuten werking tot 18 minuten afkoelen, maar ik kreeg een hittewaarschuwing met minder dan 1 minuut intermitterende werking. Toch is het voor mij nog steeds een 5 sterren!

Toon de originele review

vorige maand Gepubliceerd op Expondo France

Professionele kwaliteit

Product zeer goed verpakt voor verzending. Korte maar duidelijke montage-instructies, met zinnen ;-) in meerdere talen, waaronder Frans. De montagemethode is eenvoudig. Ik kon het aanpassen aan een hoekbureau dat ik al had. Het mechanisme is stil, de bediening nauwkeurig. Het heldere display is zeer goed leesbaar. Mijn enige kleine klacht is het gewicht, dat vrij hoog is. Maar de dikte van het staal belooft een grote robuustheid. De kwaliteit is superieur en ik vind de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend.

Toon de originele review

3 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Austria

Goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs

Topkwaliteit tegen een hele eerlijke prijs.

Toon de originele review

3 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Switzerland

Elektrisch hoekbureauframe

Super eenvoudig te installeren, werkt zoals beschreven. Je hebt geen diploma nodig om er gebruik van te maken. Levering snel en ongecompliceerd. Meer dan tevreden

Toon de originele review

3 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Switzerland

Ik ben opgewonden!

Ik was al lang op zoek naar een in hoogte verstelbaar hoekbureauframe. Mijn hoekbureau meet 285 x 225 x 80 cm. De structuur van het frame is zo ingenieus dat ik alleen de rechthoekige buizen van 30 x 15 mm heb vervangen door veel langere exemplaren. Dankzij het hoge draagvermogen van 150 kg was dit eenvoudig mogelijk. Jammer dat je hier geen foto's kunt uploaden, zodat ik je het resultaat kan laten zien. Ik ben opgewonden! Een soortgelijk frame zou me in Zwitserland meer dan CHF 1.000,00 hebben gekost.

Toon de originele review

5 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Romania

Uitstekend

Het product is zeer kwalitatief. Het arriveerde in twee pakketten, maar tegelijkertijd. De montage was heel eenvoudig, mede omdat alle schroeven compatibel zijn met dezelfde inbussleutel die in de verpakking zit. De 3 motoren zijn erg stil en het frame is zeer solide. Een aangename verrassing is dat er ook 2 lades voor kabelbeheer bij zitten, in één daarvan kun je de centrale unit plaatsen. Er zit ook botsingsdetectie bij het naar beneden gaan, maar blijkbaar ook bij het omhoog gaan. Ik ben zeer tevreden met het product, het valt nog te bezien hoe het zich in de loop van de tijd zal gedragen.

Toon de originele review

5 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Poland

Briljant bureau

Zwaar, massief, stabiel en vooral stil. Een uitstekend bureau met een zeer hoog draagvermogen. Geheugen voor drie instellingen, probleemloze kalibratie, uitstekende vertraging vóór hoogte en reactie op obstakels. Voor deze prijs: neem het en wacht niet.

Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo United Kingdom

Stabiel, stil, snel en goed gemaakt

Deze benen zijn erg zwaar en voelen erg muf aan - veel zwaarder dan ik had verwacht. Ik heb hem nog maar één dag kunnen testen, maar heb nu al het gevoel dat het een goede aankoop was. Zeer tevreden - zou het aanbevelen.

Toon de originele review

Veelgestelde vragen

Schudt de tafel bij het opstarten of afsluiten?

Nee, 3 elektromotoren - één voor elke tafelpoot - zorgen voor een stille en soepele hoogteverandering.

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht