Trustpilot
(2) Reviews

Bureauframe - in hoogte verstelbaar - Hoogte: 69-118 cm - Breedte: 90-150 cm / 110-190 cm

€ 539,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10260274

|

Model: STAR_ATFE_13

Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 539,00
3+
5%
€ 512,05
5+
10%
€ 485,10
10+
15%
€ 458,15
Belangrijkste kenmerken
  • universeel - groot instelbereik in hoogte van 690 - 1180 mm en beide zijden in de breedte
  • Comfortabel - snelle en ongecompliceerde afstelling dankzij 3 motoren
  • stabiel - de constructie van staal / kunststof kan tot 150 kg worden belast
  • eenvoudig – opbouw en bediening zijn intuïtief, drie hoogte-instellingen kunnen worden opgeslagen en eenvoudig worden opgeroepen
  • Ergonomisch - ondersteunt verschillende werkposities zoals staan of zitten
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

Bureauframe - in hoogte verstelbaar met 3 motoren

Met het in hoogte verstelbare hoekbureauframe STAR_ATFE_13 kun je zowel zittend als staand werken. Het bureau verandert in enkele seconden in een ruim sta-bureau - en vice versa. Fromm & Starck biedt ergonomische en hoogwaardige kantoormeubelen, waarmee monotone bewegingssequenties gevarieerder kunnen worden gemaakt. Op deze manier kunnen gezondheidsproblemen veroorzaakt door eenzijdig kantoorwerk worden voorkomen of verlicht.

Flexibele bureaus voor modern en rugvriendelijk werken

De In hoogte verstelbaar hoektafelframe kan zowel verticaal tussen 690 - 1180 mm als in de breedte van de onder een hoek van 90° opgestelde werkbladen flexibel worden aangepast. De linkerkant heeft een breedtebereik van 900 - 1.500 mm en de rechterkant heeft instelmogelijkheden van 1.100 - 1.900 mm. De hoogte van de drie hefkolommen wordt stil, voorzichtig en snel (32 mm/s) aangepast met 3 motoren met 450 W. De bediening is intuïtief via een bedieningsbalk. Dankzij de geheugenfunctie kunnen tot drie hoogtewaarden worden ingesteld en indien nodig met een druk op de knop worden opgeroepen. Daarnaast heeft dit in hoogte verstelbare bureauframe een timer met zoemer om je eraan te herinneren een pauze te nemen of van houding te veranderen.
De Hoek bureauframe in hoogte verstelbare is bijzonder belastbaar, robuust en duurzaam tot 150 kg door zijn speciale constructie en de productie van staal met kunststof elementen. Rubberen voetjes voorkomen dat de in hoogte verstelbaar tafelframe wegglijdt, verbeteren de stabiliteit en beschermen de vloer tegen krassen.
Opmerking: dit is een In hoogte verstelbaar bureauframe zonder tafelblad. Een tafelblad wordt niet meegeleverd en is apart te bestellen.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


5.0

Gebaseerd op2 reviews

Sorteer op :

vorige maand Gepubliceerd op Expondo United Kingdom

Geweldig bureau en een geweldige prijs!

Heb uitgebreid op Google gezocht naar een zit-sta-bureauproduct met alleen een frame voor een L-vormig bureau. Dit kwam als beste uit de bus omdat het het meeste woog, wat in mijn ogen betekende dat het de sterkste en meest bestudeerde was. Assembley was relatief eenvoudig (hoewel de instructies ontbraken, maar online een elektronisch exemplaar vond). Nu een week in gebruik, geen problemen. Geen wiebelen. Heel gelukkig. Ik hoop dat mijn rug hierdoor sterker wordt :)

Toon de originele review

3 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Poland

Star_atfe_13

Een product dat het aanbevelen waard is 👍

Toon de originele review

Veelgestelde vragen

Schokt de tafel bij het omhoog of omlaag bewegen?

Nee, 3 elektromotoren - één voor elke tafelpoot - zorgen voor een stille en soepele hoogteverandering.

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht