Trustpilot
(2) Reviews
Wiesenfield

Plukmachine - 1 kwartel/min

€ 239,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10280052

|

Model: WIE-QP-30

Lage voorraad

Wees snel! Er zijn nog maar een paar items over

Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. dinsdag 30 juli
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 239,00
3+
5%
€ 227,05
5+
10%
€ 215,10
10+
15%
€ 203,15
Belangrijkste kenmerken
  • effectief - machine plukt 1 kwartel per minuut
  • Nauwkeurig - 113 speciaal gegroefde en geplaatste rubberen plukvingers garanderen een optimaal resultaat
  • krachtig - de motor met 150 W zorgt voor een optimale snelheid
  • schoon - dankzij de grote uitwerptrechter worden de geplukte veren uit het apparaat getransporteerd
  • ruim – de trommel met een diameter van 30.5 cm is ideaal voor kwartels
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Materiaal
Roestvrij staal 201
Spanning [V]
230
Vermogen [W]
150
Kabellengte [m]
1.5
Werkcapaciteit
1 kwartel/min
Aantal rubberen vingers
113
Trommel diameter
30.5 cm
Afmetingen (LxWxH)
35 x 35 x 68 cm
Gewicht
18 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
42 x 42 x 76 cm
Verzendgewicht
23.8 kg

Bezorgpakket

  • Plukmachine WIE-QP-30
  • handleiding

Productomschrijving

De Plukmachine voor het grondig en snel plukken van kwartels

Heeft u een kwartelkwekerij maar geen tijd om het pluimvee met de hand te plukken? Dan is de elektrische Plukmachine WIE-QP-30 van Wiesenfield agrarische benodigdheden de ideale helper, die dit tijdrovende en inspannende werk in enkele seconden van u overneemt.

In 1 minuut een kwartel geplukt met de Plukmachine voor pluimvee van Wiesenfield

De hoogwaardige Plukmachine voor pluimvee slaagt erin om in slechts één minuut een kwartel te verslaan. Zo bereikt u in commerciële exploitatie in slechts enkele minuten een enorm aantal kwartels. Dit wordt mogelijk gemaakt door de 150 W sterke motor, die de voedselveilige roestvrijstalen trommel effectief versnelt. De 113 gegroefde en speciaal geplaatste rubberen plukvingers in de trommel zorgen voor een optimaal resultaat en zijn zacht voor de huid van de dieren. Dankzij het gebruik van natuurlijk rubber zijn de plukvingers duurzamer. Als ze versleten zijn, kunnen ze eenvoudig worden vervangen.
Naast de veren verwijderen de rubberen vingers van de Plukmachine voor pluimvee ook onzuiverheden van de huid van het pluimvee. De geplukte veren worden via de grote uitwerptrechter met een waterslang uit het apparaat getransporteerd, waar ze in een bak kunnen worden opgevangen. De plukmachine kan gebruikt worden voor verschillende soorten pluimvee, zoals eend, gans, kalkoen of duif. Niet de diersoort is bepalend voor het gebruik, maar de grootte van het dier (≥ 1 kg).
De Plukmachine voor pluimvee voor kwartel bestaat bijna volledig uit corrosiebestendig roestvrij staal en is door zijn lange levensduur een echte aanwinst voor alle boeren, kwartelkwekers of hobbykwekers. Voor een optimaal plukresultaat adviseren wij de kwartel vooraf in een broeimachine te bereiden, waardoor de veren nog beter van de huid worden losgemaakt.

Beoordelingen en recensies


5.0

Gebaseerd op2 reviews

Sorteer op :

vorig jaar Gepubliceerd op Expondo Italy

Uitstekende aankoop

Werkelijk een prachtige machine, zeer effectief in zijn werk... Ik had nooit gedacht dat hij zo goed zou werken... Je hoeft alleen maar de duiktijden en de warmwatertemperaturen te oefenen om de dieren te "verbranden" voordat je ze plukt... Naast kwartels heb ik het ook gebruikt voor kleine hennen (Sebright-stijl) met uitstekende resultaten en zelfs voor hanen tot ongeveer 1 kilo, wat in mijn opzet slaagde... Voor kwartels is het echter echt uitzonderlijk...

Antwoord van

Bedankt voor uw positieve en bemoedigende mening. Wij hopen u weer te mogen helpen uw doelen te bereiken. Wij wensen u een goede dag!
Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo France

Top kwaliteit!

Schitterende machine, professionele kwaliteit, volledig roestvrij staal. Snelle levering in uitstekende (robuuste) verpakking. Ik raad deze kwartelplukker 200% aan.

Toon de originele review

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht