Item: EX10280042

|

Model: WIE-PM-2000

Pelletpers - max. 200 kg/h - Ø 229 mm

€ 5.199,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Veelzijdig - produceert pellets voor voeding, bemesting of verwarming van organische materialen
  • krachtig – verwerkt tot 200 kg/u voer of 120 tot 200 kg/u houtsnippers
  • krachtig - 7.500 W motor zorgt voor een toerental van 1.450 tpm
  • Langdurig – de pellets gaan langer mee dankzij verhitting tot 60 tot 80 °C
  • intuïtief - compacte, mobiele en gebruiksvriendelijke machine op vier wielen

PRODUCTOMSCHRIJVING

De pelletpers voor grote hoeveelheden voer in korte tijd

Of u nu zelf voordelig grote hoeveelheden pellets wilt produceren voor het voederen, bemesten of verwarmen: met de WIE-PM-2000 pelletpers van Wiesenfield, de experts voor hoogwaardige agrarische behoeften, kunt u tot 200 kg voer produceren sticks per uur of verwerk tot 200 kg/u houtsnippers.

De professionele invoerpers uit de industriële behoeften van Wiesenfield

Produceer cilindrische voederkorrels volgens uw eigen receptuur en u weet altijd precies welke ingrediënten erin zitten. U bepaalt zelf welke vitamines en mineralen u toevoegt aan het graan, maïs, haver of hooi om uw dieren te voeren. Hetzelfde geldt voor de ingrediënten in je zelfgemaakte meststicks. Maar de Pelletiere is ook ideaal om stokjes te maken van zaagsel of papier om in de oven te verhitten - milieuvriendelijk zonder lijm, zoals in spaanplaat.

Het gevulde materiaal wordt met grote druk door een matrijs met een diameter van 229 mm geperst. Door de druk en verhitting tot 60 tot 80 °C ontstaan stevig geperste pellets, die door de geperforeerde schijf een diameter van 6 mm hebben. Door deze verwarming gaan de pellets langer mee. Dankzij de praktische uitwerptrechter van gegalvaniseerd plaatstaal kunt u de afgewerkte pellets direct in zakken of andere containers vullen.

De granulaatpers, die zeer mobiel is dankzij vier stabiele rollen, wordt aangedreven door een 7.500 W elektromotor. De intuïtief te bedienen machine heeft een noodstopschakelaar die centraal op de afsluitbare bedieningskast is geplaatst en daardoor altijd goed bereikbaar is. Een beschermrooster (raster van 37 x 37 mm) in de trechter voorkomt dat vreemde voorwerpen in de pers vallen of dat iemand zijn hand erin steekt en zich ernstig verwondt. De robuuste pelletmachine van massief gietijzer zal u jarenlang betrouwbaar van dienst zijn en mag daarom op geen enkele boerderij ontbreken!

Let op: Bestel hierbij het bindmiddel voor pellets (art.nr.: 10530000). Tarwezetmeelpoeder maakt het persen en bewaren van uw pellets gemakkelijker.

Opmerking over aan slijtage onderhevige onderdelen: De ingebouwde matrijzen en rollen voor pelletpersen kunnen tot 300 uur worden gebruikt. Als deze versleten zijn, vervang ze dan onmiddellijk. Verbruiksonderdelen hebben geen garantie van drie jaar. De bijbehorende reserveonderdelen vindt u in de expondo onlineshop.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN