Nieuw

Item: EX10280199

|

Model: WIE-HT-30

Honing opslagtank - 30 L - met zeef, deksel en knijpventiel - RVS

€ 119,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • professioneel – met zeef, knijpventiel, deksel en twee handgrepen
  • ruim – een royaal volume van 30 l
  • Hygiënisch – schoon werken dankzij de grote opening, verhoogde standaard en eenvoudige reiniging
  • hoge kwaliteit - alle elementen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal
  • Duurzaam - dankzij de robuuste constructie en het duurzame materiaal

PRODUCTOMSCHRIJVING

Honingtank met zeef, deksel, knijpkraan en groot volume

Onder de juiste omstandigheden kan honing maanden en zelfs jaren worden bewaard - en dit kan het beste worden bereikt in de honingemmer uit de landbouwvoorraden van Wiesenfield. Verhoogd op stabiele poten en uitgerust met een zeef, deksel en een knijpventiel, kun je honing veilig bewaren en indien nodig schoon bijvullen. De roestvrijstalen honingemmer is daarom een onmisbaar accessoire voor zowel commerciële imkers als voor enthousiaste hobbyimkers.

Doordachte en hoogwaardige bijenteeltbenodigdheden van Wiesenfield

De praktische honingopslagtank vergemakkelijkt het verwerken en bewaren van je honingoogst dankzij de grote opening en de meegeleverde zeef. Met een volume van 30 l kun je grote hoeveelheden honing hygiënisch en langdurig bewaren. Hiervoor zorgt het nauwsluitende deksel, dat perfect op de honingcontainer past.

Om stroperige vloeistoffen zoals honing uit de grote vulemmer schoon en precies in kleinere containers te vullen, staat de honingtank op stabiele poten. Daarnaast heeft de honingemmer met deksel een praktisch knijpventiel, waarmee je het debiet nauwkeurig kunt instellen en het vulproces zonder nadruppelen kunt beëindigen. De honingemmer met kraan is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en is na gebruik gemakkelijk schoon te maken. Door het robuuste materiaal en de hoogwaardige afwerking is de honingvulcontainer ook bijzonder duurzaam. Twee handvatten vergemakkelijken het transport van de honingemmer.

TECHNISCHE DETAILS