Trustpilot
In de uitverkoop
(9) Reviews

Zonnescherm - Tuin paviljoen - 2.6 x 3 m - beige

€ 159,00 € 269,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10250053

|

Model: UNI_GAZEBO_ 3X2.5T

Laagsteprijs garantie
Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. donderdag 2 mei
Belangrijkste kenmerken
  • Uw nieuwe favoriete plek - creëert een heerlijke ruimte om te ontspannen of met vrienden te zitten
  • Flexibele bescherming - 180 g / m² polyester beschermt u tegen zon
  • Robuuste constructie - de gepoedercoate stalen buisframe is duurzaam, corrosiebestendig en bestand tegen omgevingsinvloeden
  • Decoratief - de moderne vorm met kunstzinnige versieringen brengt verfijning in elke tuin
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen en recensies


3.9

Gebaseerd op9 reviews

Sorteer op :

21 dagen geleden Gepubliceerd op Expondo France

pergola

De pergola arriveerde goed verpakt en met alle bevestigingen. De kwaliteit van het strijkijzer is correct, vooral voor de prijs. Ik raad je dit artikel aan

Toon de originele review

3 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo United Kingdom

Overkapping

Snelle en efficiënte service van expodo. Hield ons op de hoogte van elke stap. Een vriend heeft het voor mij opgezet en tussen ons duurde het 2-3 uur. Het was niet moeilijk als je eerst alle stukken neerlegde. Eenmaal geplaatst ziet het er goed uit en dient het als schuilplaats boven een klein terras bovenaan onze tuin, overhangend met bomen. We wilden voorkomen dat bladeren en vogelpoep ons terras bederven, wat het ook doet en ons een mooie schaduwrijke plek geeft om te zitten. Ziet er ook erg stevig uit, ik hoop dat het vele jaren meegaat. Ik hoop ook dat er een optie is voor een reservehoes, waar ik naar zal informeren. Wij vinden dit een goede koop

Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Finland

3

Niet voor de regen. Lekker voor de zon. Makkelijk af te rekenen. Maar als het regent, verzamelt het water op het onderste deel en op de rug. Veel. Ik moest dus extra plastic onder het canvas maken om het canvas vast te houden.

3 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo United Kingdom

Ik hou van mijn zonnescherm.

Ik hou van mijn zonnescherm. Er waren drie man nodig om het in elkaar te zetten. Er was maar één probleem: er ontbrak een schroefgat in de middelste bovenste veerpoot, eenvoudig op te lossen met een boormachine. Het is stevig en ziet er goed uit. Wees voorzichtig als het regent - het water heeft de neiging zich op te hopen in de dalen aan de voorkant en we moeten het blijven weggooien, de gevaren van het leven in Noord-Engeland.

Toon de originele review

3 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Netherlands

Leuk zonnescherm

Het is een leuk zonnescherm, eenvoudig in elkaar te zetten door de instructie goed te volgen. Leg wel alles bij elkaar wat bij elkaar hoort om verwarring te voorkomen. Ook de verschillende bouten en moeren. Het scherm is ongeschikt bij behoorlijke regenbui. Dan adviseer ik het doek tijdelijk te verwijderen.

4 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Germany

zon bescherming

Ik heb het gekocht als zonwering voor ons kattenbalkon. Het dient zijn doel goed en ik ben er tot nu toe blij mee.

Toon de originele review

3 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Netherlands

Paviljoen a la zonnescherm

Een paviljoen wat in Polen gefabriceerd is, op zich nagenoeg niets mis mee. De passing van de onderdelen moet wel op gelet worden, bij mij zaten 4 st. boorgaten niet goed en kwamen niet overeen. Daarnaast zou een duidelijkere instructiehandleiding beter zijn, het vergt wel enige technische kennis om in elkaar te zetten, maar wat nog belangrijker is, is de juiste volgorde van opbouwen. Al met al staat hij, en we hebben hem op het juiste moment gekregen! Hij heeft al veel zon weggehaald, en we zitten er prima met een lounge onder!

2 jaar geleden Gepubliceerd op ManoMano France

Hoewel het canvas regenbestendig is, blijft er water achter in het basisgedeelte van de pergola. Eenmaal in elkaar gezet is het mooi.

Toon de originele review

3 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo United Kingdom

Niet voor als het regent

Expondo was goed voor de aankoop en de levering. Het eigenlijke Gazebo-frame is in orde, hoewel de middenbalk een lichte draai had. De canvas hoes past heel strak en belast de stiksels van de sluitingen waarmee de hoes aan het frame is bevestigd. Een paar dagen na het opzetten regende het voor het eerst sinds een tijdje, probleem 1: het regenwater verzamelde zich onderaan de voorkant en bovenaan de achterkant van het canvas, het onderste gedeelte resulteerde in plassen van vele liters water en gewicht, en meer spanning op het stiksel van de knevels die de afdekking vasthouden, wat probleem 2 opleverde door spanning toe te voegen aan de verbindingsbouten van het voorframe, dus ik ga nu ringen moeten toevoegen aan de bouten die het frame verbinden om het te versterken, zodat het beschadigt het frame niet. Probleem 3 is dat de regen door de hoes sijpelt, waardoor ons terrasmeubilair nat werd. Het voorste gedeelte van het frame staat in de juiste hoek zodat het water weg kan lopen, maar omdat de hoes wat rek bevat, loopt het water NIET weg en vormt het alleen maar plassen in het onderste en bovenste gedeelte, niet goed. Dus ik zou het niet aanraden als je ergens woont waar het kan regenen. Ik zou de fabrikant aanraden om het materiaal van de hoes te veranderen in iets zonder rek, of om toevoegingen aan het frame te herzien om waterophoping te voorkomen, de hoes rond alle stiksels te versterken waar de knevels worden geplaatst en ook ringen te leveren voor alle bouten om voorkomen spanning op de voor- en achterframeverbindingen.

Toon de originele review

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht