Item: EX10250609

|

Model: UNI_SHED_02

Metalen vuilnisbak - 2 bakken (240 L) - afsluitbaar

€ 289,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • Ruim - meet {{netto_lengte}} x {{netto_breedte}} x {{netto_hoogte}} cm en biedt ruimte voor 2 ton (240 l), tuingereedschap of kleine fietsen.
  • tidy - voor wind- en weerbestendige opslag van restafval, oud papier, tuinafval of gele zakken
  • praktisch - vergrendelbare deuren en deksel met pneumatisch hefmechanisme voor eenvoudige bediening
  • Eenvoudig - ongecompliceerde montage en vervolgens onderhoudsvrij
  • Duurzaam - de stevige aluminiumconstructie is bijzonder goed bestand tegen roest en andere invloeden

PRODUCTOMSCHRIJVING

Afsluitbare metalen afvalbak met pneumatisch hefmechanisme

De afsluitbare metalen afvalbak van Uniprodo biedt een zowel veilige als esthetische oplossing voor afvalopslag. Met de afmetingen {{netto_lengte}} x {{netto_breedte}} x {{netto_hoogte}} cm, twee bakken met een volume van 240 l, vinden tuinmeubelen of kleine fietsen bescherming tegen weer en wind. De dubbele deur van 135 x 124 cm en het pneumatische hefmechanisme van het deksel maken een ongecompliceerde toegang mogelijk. Ventilatieopeningen voorkomen ophoping van condens of onaangename geuren.

Duurzame metalen vuilnisbak box 2 240 l

In gesloten toestand heeft de metalen afvalbak een monopitch dak: in geval van neerslag zorgt dit ontwerp voor een perfecte afvoer naar achteren. Schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden worden zo tot een minimum beperkt. Ook de bouw van het materiaalhok is ongecompliceerd en kan zonder problemen door niet-professionals worden uitgevoerd.

De metalen afvalbak 2 overtuigt ook door zijn extreem lange levensduur. Het is gemaakt van aluminium. Een materiaal dat bijzonder corrosiebestendig is en tegelijkertijd punten scoort voor lage onderhoudskosten en goede recycleerbaarheid aan het einde van de levensduur. Vertrouw op hoge kwaliteit met de metalen afvalzakken van Uniprodo!

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen & reviews