Trustpilot
(6) Reviews

Luchtkoeler - 40 L watertank - Afstandsbediening - 3-in-1

€ 239,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10250408

|

Model: UNI_COOLER_07

Prijs inclusief 21% btw.

Levering ca. vrijdag 3 mei
5% Korting bij minimaal 3 dezelfde artikelen 10% Korting bij minimaal 5 dezelfde artikelen!
Set prijs
Per item
Korting
€ 239,00
€ 239,00
0%
€ 717,00
€ 227,05
5%
€ 1.195,00
€ 215,10
10%
Belangrijkste kenmerken
  • veelzijdig - 3-in-1 apparaat: koelt, reinigt en bevochtigt de lucht
  • effectief - langdurige koeling dankzij het waterreservoir van 40 l
  • kostenbesparend - slechts 150 W stroomverbruik met koelfunctie
  • handig - afstandsbediening met 5 m bereik en timer
  • variabel - 3 snelheden, 3 koelstanden, schakelbare zwenkbeweging
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen en recensies


4.2

Gebaseerd op6 reviews

Sorteer op :

vorig jaar Gepubliceerd op Amazon France

Uitstekend

Een echte luchtverfrisser. De meeste luchtkoelers zitten op 450 m3/u en deze op 3000. Dit zou de standaard moeten zijn om een zichtbaar resultaat te hebben. Hij koelde effectief een grote kamer terwijl dit bij mijn oude K niet het geval was en bovendien ging de pomp snel kapot. Het is echt goed gemaakt. Aan de bovenkant heb je het ijsblokcompartiment waar het water van onder naar boven wordt gezogen met een klein filter dat het water filtert en geloof me, gelukkig zit het daar, dit voorkomt onzuiverheden en dode insecten verstoppen je machine niet. Aan de zijkant zit het reservoir waar je het water in doet, ik voeg ijsblokjes toe. Dit apparaat heeft ook een thermometer die de temperatuur van de verzonden lucht aangeeft. Als u het water activeert, sluit dan de kamer niet af, maar laat een deur open, anders stagneert het water in de lucht en geeft het hetzelfde effect als na een zware regenbui in de zomer, d.w.z. een zware luchtstroom. Het apparaat is geweldig, pas op dat je het niet op slot doet zoals eerder gezegd. De kunststoffen lijken mij goedkoop, maar het apparaat zelf is moordend als je mijn instructies opvolgt. Uiteraard zal het nodig zijn als het de hele dag aanstaat, vergeet dan niet om vaak water toe te voegen en af te wisselen met ijspakken en ijsblokjes. Leeg ten slotte één keer per week de afvoer, waarbij de afvoer zich achteraan bevindt en niet onder zoals bij andere merken. Verschillende mensen in mijn familie zijn overtuigd van dit product en willen het kopen. Ik hoop dat er nog meer batches aankomen.

Toon de originele review

vorig jaar Gepubliceerd op Amazon France

Het koelt af

Het enige probleem is dat het een beetje lawaai maakte, zo niet erg goed en 🆒

Toon de originele review

9 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Spain

Goed product, goede prijs

Het is een product met voldoende kracht voor een kamer van 40m2. Dankzij de capaciteit van de tank kan deze bijna de hele dag worden bewaard zonder deze bij te vullen. Op vol vermogen is hij wat luidruchtig, maar dat geven de specificaties ook aan. Graag, maar ik zou zeggen dat de wielen iets beter zouden kunnen zijn, dat hij moeilijk beweegt en draait als hij volledig beladen is. Kortom een goed product dat voldoet aan de beschreven specificaties en met een onverslaanbare prijs.

Toon de originele review

9 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Switzerland

Zou perfect zijn

Goederen perfect, levering helaas 8 dagen en niet 1-3 dagen zoals beschreven.

Toon de originele review

vorig jaar Gepubliceerd op Expondo Spain

Zeer goede verdampingsairconditioner

Wij zijn super blij met de airco, we hebben hem geen 5 sterren gegeven want hoewel we het al wisten, is deze iets luidruchtiger dan ik had verwacht. Maar verder zijn we blij

Antwoord van

Bedankt voor uw positieve en bemoedigende mening. We kijken ernaar uit om weer met u in contact te komen. Tot snel en een fijne dag verder.
Toon de originele review

9 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo France

Werkt niet goed!!

De levering was snel, maar de machine werkt niet goed: je kunt de koelermodus niet kiezen!! De temperatuur wordt aangegeven op 60 graden! Dan werkt het gewoon als een ventilator.

Toon de originele review

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht