Trustpilot
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen
ulsonix

Waarschuwingsbord - 2 Borden voor op de natte vloer

€ 38,99
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX18000439

|

Model: WS 1 SET

Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 38,99
3+
5%
€ 37,04
5+
10%
€ 35,09
10+
15%
€ 33,14
Belangrijkste kenmerken
  • Hoge zichtbaarheid - lichtgevend geel bord met aan beide zijden zichtbaar een symbool voor gevaar
  • Slim ontwerp - vouwbord met eenvoudige en intuïtieve constructie
  • Zeer duurzaam en lichtgewicht - door het gebruik van plastic
  • Werklocaties - perfect voor hotels, winkelcentra en magazijnen
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Kleur
Geel
Afmetingen (LxWxH)
0 x 0 x 0 cm
Gewicht
0 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
0 x 0 x 0 cm
Verzendgewicht
0 kg

Bezorgpakket

  • 2 natte vloer waarschuwingsborden WS 1

Productomschrijving

Het bord voor natte vloeren waarschuwt mensen voor natte vloeren

De WS 1 SET van ulsonix is geschikt voor de natte vloer. Met de borden kunt u uw klanten en werknemers beschermen tegen onbedoeld uitglijden op natte oppervlakken. Bij het reinigen van openbare ruimtes in hotels, restaurants, kantoorpanden en openbare gebouwen brengt een vochtige vloer constant het risico op ongevallen met zich mee, waardoor het gebruik van duidelijke en zichtbare waarschuwingsborden een must is. Een adequate en duidelijk zichtbare waarschuwing voor voorbijgangers is daarom essentieel.

Altijd veilig met een waarschuwingsbord voor natte vloeren van ulsonix

Deze hoogwaardige waarschuwingsborden worden gekenmerkt door een groot, centraal geplaatst waarschuwingssymbool op een gele achtergrond, aan beide zijden bedrukt en duidelijk zichtbaar vanuit elke positie. Ongeacht de taal zorgt het duidelijke waarschuwingssymbool ervoor dat de tekens voor iedereen begrijpelijk en gemakkelijk te begrijpen zijn.
De voorzichtige borden voor natte vloeren kunnen eenvoudig worden geopend met het eenvoudige vouwmechanisme en op de gewenste locatie worden geplaatst. Met een hoek van 34 graden openen ze tot een diepte van 35,5 cm. Zo kunt u aan het einde van een trap en op de overloop waarschuwingsborden gebruiken om de aandacht te vestigen op schoonmaakwerkzaamheden of om grotere ruimtes te signaleren.
Dankzij de slimme vouwconstructie, het lichte gewicht van slechts 650 gram en de praktische handgreep, kan een waarschuwingsbord gemakkelijk met de hand of op een schoonmaakwagen vervoerd worden, zoals onze ulsonix UNICLEAN 5 of 6 modellen. In opgevouwen toestand bespaart het ook ruimte tijdens opslag.
De plastic waarschuwingsborden zijn opvallend duurzaam en lichtgewicht. Als de borden bijzonder vuil zijn, kunnen ze ook gemakkelijk worden schoongemaakt dankzij het resistente materiaal. Deze waarschuwingssignalen verhogen de veiligheid op de werkplek en verminderen mogelijke risico's voor alle betrokken partijen tijdens schoonmaaktaken.

Beoordelingen en recensies


Sorteer op :

Veelgestelde vragen

Kan een winkelcentrum worden vervolgd als er een waarschuwingsteken is om te waarschuwen voor het risico van uitglijden?

Een dergelijk geval is moeilijk te winnen in de rechtszaal, aangezien klanten worden aangemoedigd voorzichtig te zijn zodra een dergelijk teken wordt aangebracht.

Welk soort materialen gebruikt u om deze borden duurzaam en duurzaam te maken?

Het waarschuwingsbord is gemaakt van kunststof en is zeer duurzaam en licht. Bovendien kan kunststof niet roesten, dus het is het perfecte materiaal voor waarschuwingssignalen die in contact komen met vocht.

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht