Trustpilot
(1) Review
ulsonix

Reinigingswagen met waszak en deksel

€ 109,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10050256

|

Model: UNICLEAN 13

Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 109,00
3+
5%
€ 103,55
5+
10%
€ 98,10
10+
15%
€ 92,65
Belangrijkste kenmerken
 • Ruim - veel opbergruimte, met compact ontwerp en onderhoudsarm plastic
 • flexibel - mobiel in kleine ruimtes
 • draaibaar - soepel lopende, stille wielen
 • hygiënisch - waterdichte was- / vuilniszak met klep
 • Praktisch - houders voor dweil en waarschuwingsbord
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Materiaal
Plastic
Kleur
Grijs
Afmetingen plank [cm]
37 x 32
Afmetingen (LxWxH)
120 x 51.5 x 98 cm
Gewicht
10 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
88 x 27.5 x 54.5 cm
Verzendgewicht
11.7 kg

Bezorgpakket

 • Schoonmaakwagen UNICLEAN 13
 • Was / vuilniszak
 • 2 voorwielen
 • 2 achterwielen
 • Schroeven
 • Instructiehandleiding

Productomschrijving

Professionele schoonmaakwagen met vele extra's die het werken vergemakkelijken

De schoonmaakwagen UNICLEAN 13 van ulsonix is een universeel apparaat voor het efficiënt reinigen van vloeren en het schoonmaken van gebouwen en tevens een waardevolle metgezel voor verzorgers en schoonmakers. Of het nu in hotels, restaurants of kantoorgebouwen is, overal waar reinheid belangrijk is, kan deze trolley worden gebruikt voor een grondige reiniging van vloeren of sanitair.

Efficiënt schoonmaken met de ruime schoonmaakwagen met hoes van ulsonix

De schoonmaakwagen combineert een royale opslagcapaciteit en een compact, wendbaar ontwerp. Drie bakjes van 37 x 32 cm bieden voldoende ruimte voor schoonmaakmiddelen en schoonmaakgereedschap. De middelste plank is in hoogte verstelbaar. Een emmer, een mop-pers of de stofzuiger kan op het grote voorvlak worden geplaatst en verplaatst.
Grote achterwielen zorgen voor gemakkelijke manoeuvres, zelfs op oneffen oppervlakken, verschillende vloermaterialen of tapijten. Hierdoor wordt beschadiging van de vloeren door de wielen van de schoonmaakwagen voorkomen. De kleinere voorwielen, die 360 ° kunnen draaien, zorgen voor wendbaarheid, zelfs in krappe ruimtes en in smalle gangen. Ergonomische handgrepen vergemakkelijken het transport van de schoonmaakwagen en maken de praktische eigenschappen van deze alleskunner compleet.
De servicewagen heeft een grote waszak, die ook als vuilniszak gebruikt kan worden. Het is stevig bevestigd aan de trolley, maar kan snel worden verwijderd om te legen. De praktische kunststof klepafdekking zorgt te allen tijde voor een nette uitstraling en beschermt alle te vervoeren spullen. Groot pluspunt: De was- of vuilniszak is gemaakt van gemakkelijk schoon te maken, waterafstotend materiaal, zodat zelfs vochtig textiel of afval gemakkelijk vervoerd kan worden. Professionele geschiktheid voor dagelijks gebruik aangevuld met twee praktische details. De mop kan veilig worden vervoerd met een speciale houder, terwijl hij tussendoor droogt. Een tweede houder kan een verplicht waarschuwingsbord bevatten, zoals "Let op tegen uitglijden".
Deze schoonmaakwagen is gemaakt van stabiel, temperatuurbestendig kunststof, waardoor hij licht van gewicht en tegelijkertijd extreem robuust is. Door het gladde oppervlak van de losse onderdelen is de trolley gemakkelijk schoon te maken en voldoet hij aan alle hygiëne-eisen. Bij levering is de servicewagen ruimtebesparend in zijn belangrijkste onderdelen gedemonteerd - de montage is eenvoudig, intuïtief en kan in een paar eenvoudige stappen worden uitgevoerd.

Beoordelingen en recensies


5.0

Gebaseerd op 1 review

Sorteer op :

4 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Poland

waardoor het schoonmaken eenvoudiger wordt

Comfortabel, ruim. Maakt het schoonmaken echt gemakkelijker

Toon de originele review

Veelgestelde vragen

Is de schoonmaakwagen mobiel?

De wielen kunnen in elke richting worden gedraaid. Zelfs een rotatie van 360 ° is mogelijk. Het kan daarom in zeer kleine ruimtes worden gemanoeuvreerd.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht