Trustpilot
(5) Reviews

Ozongenerator - 600 mg / h - 5 filters - UV-licht - 50 W

€ 139,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10050227

|

Model: AIRCLEAN 600P

Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 139,00
3+
5%
€ 132,05
5+
10%
€ 125,10
10+
15%
€ 118,15
Belangrijkste kenmerken
  • Grondig: luchtzuivering in vijf fasen met fotokatalytische, actieve kool, HEPA, negatieve ionen en voorfilters
  • Efficiënt - ozonvermogen tot 600 mg / h met behulp van een keramische plaat
  • Steriliseren - UV-licht vernietigt bacteriën en ziektekiemen in de lucht
  • Handig: afstandsbediening en gemakkelijk af te lezen LCD-scherm
  • Mobiel - compact, duurzaam en gemakkelijk te vervoeren dankzij het handvat
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

Ozongenerator en luchtreiniger met 5-filtersysteem en UV-licht

De industriële luchtreiniger AIRCLEAN 600P van ulsonix helpt u sterke geuren in besloten ruimtes effectief te neutraliseren. Het verbetert ook de luchtkwaliteit aanzienlijk met zijn vijftraps filtersysteem. Dit maakt de ozongenerator ideaal voor het verwijderen van sigaretten- of dierengeuren uit ruimtes in de hotelindustrie, kantoorruimtes of het interieur van voertuigen en boten.

Frisse, schone lucht met de ozon-luchtreiniger van ulsonix

Het luchtzuiveringssysteem produceert ozon met een snelheid van 600 mg / h, waardoor het slechte geuren snel en effectief kan verwijderen. U kunt de timer gebruiken om de ozongenerator naar wens te bedienen, of u kunt een afstandsbediening gebruiken om hem te bedienen. De ozon-luchtreiniger is uitgerust met een effectieve keramische plaat voor een gelijkmatige ozonproductie in kamers tot wel 325 m2.
Naast de ozon neutraliserende geuren, optimaliseert het geïntegreerde UV-licht de desinfecterende effecten van ozon. De UV-straling is bijzonder effectief bij het vernietigen van micro-organismen, waardoor verschillende ziektekiemen en bacteriën in de lucht permanent worden geëlimineerd.
Het apparaat heeft ook vijf filters om de algehele luchtkwaliteit te verbeteren, zelfs tijdens ozonzuivering. Een voorfilter zorgt voor een ruwe reiniging van de inlaatlucht. Fijnere deeltjes worden effectief verwijderd met het actieve koolfilter en HEPA filter. En tot slot zet het foto katalytisch filter schadelijke stoffen om in water en kooldioxide. Het negatieve ionenfilter vangt stof en pollen op en laat ook ozon vrij. Voor optimaal gebruik kan de ventilator op vijf niveaus worden ingesteld. Dit zorgt voor een uitgebreide luchtreiniging, die verder gaat dan een eenvoudige geurverwijdering.
Met 50 W vermogen is dit apparaat bijzonder energiezuinig en kostenbesparend. Op een gemakkelijk af te lezen LCD-bedieningspaneel kunt u alle instellingsopties controleren. Om gezondheidsredenen mag niemand de kamer binnengaan terwijl de luchtzuivering aan de gang is. Daarom is er een geschikt waarschuwingsbord voor de deurknop beschikbaar om te downloaden.
De compacte gepoedercoate stalen behuizing is bijzonder veerkrachtig en robuust. De ozongenerator is uitgerust met een handvat voor gemakkelijk transport en de rubberen voetjes zorgen voor stabiliteit op elk oppervlak.
Hoe kan ik veilig ozon gebruiken? Ozon mag alleen worden gebruikt in gesloten ruimtes waar geen mensen of huisdieren zijn. Niemand mag een kamer binnengaan tot 2 uur na een ozonbehandeling. De kamer moet na de behandeling ook minimaal 30 minuten worden gelucht. Adem ozon nooit rechtstreeks vanaf het apparaat in. Produceer alleen de hoeveelheid ozon die overeenkomt met de grootte van de kamer. Zorg ervoor dat er geen brandbare gassen of explosieve materialen in de buurt van de ozongenerator zijn. Dit apparaat maakt ook gebruik van UV-licht, waaraan mensen, huisdieren en planten niet direct mogen worden blootgesteld. UV-straling kan brandwonden aan de huid of ogen veroorzaken; bescherm uzelf en uw omgeving tegen directe UV-straling. Lees de handleiding zorgvuldig door voordat u met ozon gaat werken en volg alle veiligheidsinstructies op.
Ontdek hoe effectief ozon is in het bestrijden van bacteriën en schimmels! Onderzoek door de Poolse staatsinspectie (Sanepid) heeft aangetoond dat het proces dat wordt uitgevoerd met de ulsonix ozongenerator een uitstekende aanvulling kan zijn op conventionele desinfectiemethoden en biologische vervuiling kan verwijderen, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


4.8

Gebaseerd op5 reviews

Sorteer op :

8 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Denmark

Verplaatst nicotine uit rokershuizen

Verwijdert nicotine uit rokershuizen

Toon de originele review

12 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Hungary

De uitstraling is verfijnd en modern

Hoewel we nog niet de kans hebben gehad om het te gebruiken, ziet het er erg stijlvol uit. Live is het net een subwoofer. Als ik er ervaring mee heb, zal ik het doorgeven.

Toon de originele review

vorig jaar Gepubliceerd op Amazon Italy

Hoge bouwkwaliteit

Robuust en elegant uiterlijk met complete functies. In mijn specifieke artikel ging het aanvankelijk niet aan vanwege een vals contact van de veiligheidsschakelaar die op de achteropening was aangesloten. Ik merkte het probleem op toen ik het afzonderlijk meegeleverde keramische filter in de verpakking plaatste. Het buigen van de schakelhendel loste het probleem enigszins op. Er werd slechts één minpunt gevonden: in de gebruikershandleiding ontbraken basisinstructies, die in alle talen ontbraken. Heel vreemde zaak. Ik moest de PDF-handleiding downloaden van de officiële website. Dat is compleet.

Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Switzerland

Erg tevreden! Stil apparaat en uiterst effectief

Er is geen opmerking geplaatst.

Toon de originele review

5 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Denmark

Er is geen opmerking geplaatst.

Toon de originele review

Veelgestelde vragen

Zijn er tests die de effectiviteit van ozonbehandeling met ulsonix-apparaten bevestigen?

Ja, we hebben de resultaten van tests die zijn uitgevoerd door de Poolse staatsinspectie voor sanitair (Sanepid), die de ulsonix-apparaten in augustus 2020 heeft onderzocht. Deze tests bevestigden dat ozonbehandeling biologische verontreinigingen kan verwijderen, zelfs op moeilijk bereikbare en gemakkelijk over het hoofd geziene locaties.

In onze winkel vindt u geschikte vervangende filters. Selecteer eenvoudig de categorieën "Industriële benodigdheden> Ozongeneratoren" of gebruik onze zoekfunctie.

De generatoren kunnen in kantoren worden gebruikt, er is geen gevaar voor de techniek. Tijdens het schoonmaken mogen er echter geen mensen in de kamer zijn.

Hoe lang gaat het luchtfilter mee? Kan het onder water worden schoongemaakt?

Het hangt af van de gebruiksfrequentie en de omstandigheden waarin het apparaat werkt. Het filter kan onder water worden gewassen, maar moet daarna goed worden afgedroogd.

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht