Item: EX10200001

|

Model: BEKO+LCD035X040150-B1

Platformweegschaal - geijkt - 150 kg / 50 g

€ 319,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • gekalibreerd en geijkt legaal voor handel en verhandelbaar
  • gecertificeerde weegnauwkeurigheid van 20 g (60 kg) of 50 g (150 kg)
  • modern Lcd-display met achtergrondverlichting en opvouwbaar statief
  • Lange batterijduur tot 100 uur
  • Ruim weegoppervlak van roestvrij staal
  • RS 232-interface voor gegevensuitwisseling via gemeenschappelijke transmissieprotocollen

PRODUCTOMSCHRIJVING

Platformweegschaal - geijkt - 150 kg / 50 g

Betrouwbare gewichtsgegevens vormen de basis van uw onderneming, of u nu goederen verzendt of losse goederen verhandelt: elke gram telt. De basis is een weegschaal die nauwkeurig weegt en betrouwbare informatie biedt over uw producten. Kies voor de platformweegschaal tot 150 kg met ijkfunctie van TEM! Deze is niet alleen gemakkelijk te gebruiken en draagbaar - de weegschaal voldoet volledig aan de hoge precisie-eisen in de handel.

Niet schatten, maar wegen! De platformweegschalen van TEM geven u nauwkeurige resultaten

De platformweegschaal voldoet aan de voorschriften voor de handel, wat wordt bevestigd door het kwaliteitskeurmerk M op een groene achtergrond. De weegschaal wordt gekalibreerd en geijkt afgeleverd maar dient, afhankelijk van de nationale regelgeving, worden gecertificeerd voor de ijkfunctie door een bevoegd persoon. Deze eerste verificatie is twee jaar geldig na de inbedrijfstelling, maar moet opnieuw worden bevestigd door een bevoegd persoon, afhankelijk van de nationale voorschriften, zoals geverifieerd. Alleen dan ontvangt de platformweegschaal de kalibratiesticker. Na het verstrijken van de twee jaar kan het saldo opnieuw worden geverifieerd bij het verificatiebureau. U ontvangt ook een conformiteitsverklaring, die u bij de schaal moet bewaren. Bovendien heeft de schaal een sticker met het jaar van de kalibratie. Dit is de basis voor het bepalen van het gewicht van te koop aangeboden goederen met rechtszekerheid. Dit is de basis voor het wettelijk bepalen van het gewicht van goederen die voor verkoop worden aangeboden.

De precisie van de weegschaal hangt af van het maximale gewicht dat u wilt wegen. De platformweegschaal van TEM biedt twee meet bereiken, die de nauwkeurigheid vergroten, met name bij minder zware voorwerpen. Tot 60 kg wordt gewogen met een maximale afwijking van 20 g, voor voorwerpen tot 150 kg kan de afwijking maximaal 50 g zijn. De kalibratie, die na twee jaar moet worden vernieuwd, zorgt ervoor dat de afwijking niet wordt overschreden.

De gemeten waarden worden weergegeven op een modern lcdscherm dat met een opvouwbaar statief aan de weegschaal is bevestigd. De cijfers van het scherm zijn groot en daardoor duidelijk leesbaar. Voor een gelijkmatig en perfect zicht op de meetresultaten is er de instelbare achtergrondverlichting. Deze kan naar wens worden in- of uitgeschakeld, of alleen gaan branden als een voorwerp op de weegschaal wordt geplaatst of als er op een knop wordt gedrukt.

Voor de optimale kijkhoek kan het display worden gekanteld en aangepast aan individuele behoeften. De richting van het display kan ook worden gewijzigd. Het kan worden uitgelijnd of tegenovergesteld aan het weegoppervlak worden gericht. Door de verschillende instellingen kunt u het apparaat altijd aanpassen aan uw werkomstandigheden.

Het duidelijk ontworpen bedieningspaneel is eenvoudig te bedienen. Alle vereiste basisfuncties kunnen via vijf knoppen worden geselecteerd en geregeld: bediening, achtergrondverlichting, tarreren, meetbereik en nul instelling. Bovendien geeft een lampje op het display aan wanneer de weegschaal in evenwicht is. De afzonderlijke functies worden akoestisch gekenmerkt. Het bedieningspaneel wordt beschermd door een transparante afdekking.

Het display van de weegschaal werkt op een oplaadbare batterij, waardoor deze geschikt is voor mobiel gebruik onderweg. Deze laat met een batterijlevensduur van maximaal 100 uur een geweldig uithoudingsvermogen zien. Om de batterij tijdig op te laden, geeft het display een statusindicator voor het opladen van de batterij weer. Voor bewaring of transport kunt u het statief van gelakt ijzer in enkele eenvoudige stappen inklappen.

Het weegoppervlak is gemaakt van robuust, hoogwaardig roestvrij staal. Omdat het aan drie zijden open is, kunnen zelfs grotere objecten met een oppervlakte van 35 x 40 cm worden gewogen. Een elegante rand aan de zijkant, waar het display op het statief is bevestigd, beschermt het tegen beschadiging tijdens het wegen. De slipbestendige en in hoogte verstelbare poten, zorgen voor een veilige en horizontale positie.

De platformweegschaal is uitgerust met een RS 232-interface waarmee u verbinding kunt maken met een computer of kassa. Er zijn verschillende communicatieprotocollen beschikbaar voor de gegevensoverdracht zoals DIALOG 06, TEM, TISA, DELTA, CAS(NCI) of ACLASS.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN