Item: EX10030917

|

Model: SBS-MM-250

Vochtmeter met balsensor - 0 - 100 %

€ 99,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • zachte – niet-destructieve metingen in bouwmaterialen dankzij de sferische sonde en elektrische meetmethoden
  • uitgebreid – meetbereik van 0 - 100% voor bouwmaterialen en hout, meetdiepte 5 tot 40 mm
  • Gemakkelijk af te lezen - groot LCD-scherm met achtergrondverlichting
  • snel – directe weergave van alle meetresultaten, ideaal voor preliminaire tests voor CM-metingen
  • aanhoudend – langere bedrijfstijden dankzij de automatische uitschakeling

PRODUCTOMSCHRIJVING

Vochtmeter met kogelsonde

Met de vochtmeter SBS-MM-250 van Steinberg Systems bepaalt u snel en betrouwbaar het vochtgehalte in bouwmaterialen zoals cement, dekvloer of baksteen. Dankzij de elektronische meetmethode met hoge frequentie en de kogeltaster wordt het oppervlak van het materiaal tijdens de meting niet beschadigd. Met de zachte meetmethode kunt u effectief het oppervlaktevocht bepalen en zo gevaren zoals schimmelgroei sneller identificeren. Maar het veelzijdige meetapparaat is ook ideaal voor het voorbereidend testen voor een CM-meting.

Vochtmeter met duidelijke resultaten

De vochtmeter bepaalt het vochtgehalte in materialen in een bereik van 0 tot 100% en een meetdiepte van 5 tot 40 mm. Zo heeft u snel een indruk hoe vochtig een wand, vloer of houten bekleding is. Het meetapparaat maakt indruk met een nauwkeurigheid van 1%.

Je bedient de vochtmelder met slechts een paar knoppen. Alle meetwaarden en instellingen worden duidelijk weergegeven op het verlichte LCD-display. U kunt een minimum en een maximum instellen en de meetwaarden gemakkelijk aflezen met de hold-functie. Daarnaast biedt het apparaat een alarmfunctie om de aandacht te vestigen op kritische waarden.

De materiaalvochtmeter van hoogwaardig kunststof werkt met een 9 V-blokbatterij. De automatische uitschakeling verlengt de levensduur van de meter. Met een batterij-oplaadindicator weet u op elk moment of er nog voldoende stroom is voor uw metingen.

TECHNISCHE DETAILS