Trustpilot
(1) Review

Vloerweegschaal ECO - 5.000 kg / 2 kg - LCD

€ 649,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10030329

|

Model: SBS-BW-5T/2A

Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. dinsdag 23 juli
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 649,00
3+
5%
€ 616,55
5+
10%
€ 584,10
10+
15%
€ 551,65
Belangrijkste kenmerken
  • Meet zware voorwerpen tot 5.000 kg met een nauwkeurigheid van 2 kg
  • Ruim weegoppervlak van 150 x 150 cm groot en 4 mm dik
  • Levensduur van de batterij in de energiebesparende modus tot wel 10 uur
  • Talrijke functies zoals HOLD, TARE, ZERO, PARTS COUNTING, UNITS CHANGE, PACK
  • Zeer goed zichtbaar LCD  ECO display met achtergrondverlichting en 28 mm grote cijfers
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

Vloerweegschaal ECO - 5.000 kg / 2 kg - LCD - ECO scherm

De vloerweegschaal ECO SBS-BW-3T /1A van Steinberg komt overal van pas waar zware gewichten met grote nauwkeurigheid moeten worden gewogen. Met een capaciteit van 5.000 kg en een nauwkeurigheid van 2 kg is deze weegschaal perfect geschikt in het magazijn, in de groothandel, in de industrie of voor de handel. De vloerweegschaal is al gekalibreerd, vereist geen extra aanpassing en is dus direct klaar voor gebruik. Zware dozen en artikelen kunnen eenvoudig worden gewogen: de weegschaal staat op de vloer en zeer zware objecten kunnen gemakkelijk op de weegschaal worden getild.
Het weegplatform van 1,5 x 1,5 meter biedt zelfs voor grote voorwerpen voldoende ruimte. Door het slanke design neemt de weegschaal niet meer plek in dan nodig. Door de geringe hoogte en dikte van de plaat van slechts 3,65 mm ligt de vloerweegschaal dicht bij de grond, wat het beladen met zware gewichten vergemakkelijkt.
In de accumodus is de weegschaal bijzonder energiebesparend, met een bedrijfsduur van wel 10 uur. De vloerweegschaal kan tijdens een normale werkdag dus zonder elektriciteit worden gebruikt. Dat maakt deze weegschaal bijzonder geschikt voor mobiel gebruik. Het alarm dat waarschuwt voor een bijna lege batterij voorkomt dat de weegschaal tijdens het gebruik plotseling uitvalt.
Deze vloerweegschaal heeft verschillende functies: HOLD, TARE, ZERO, PARTS COUNTING, UNITS CHANGE, PACK. Daarmee zijn alle relevante werkzaamheden in het magazijn, bijvoorbeeld voor het voorbereiden van pakketten, afgedekt. De individuele instellingen maken het flexibel gebruiken van talrijke weegtechnieken mogelijk.
Het LCD display met achtergrondverlichting maakt het eenvoudig om waarden in minder verlichte omgevingen, zoals in het magazijn, af te lezen. De cijfers op het display zijn met een grootte van 28 mm duidelijk leesbaar, zodat ze gemakkelijk op een normale werkafstand moeiteloos afgelezen kunnen worden.
Met de vloerschaal kunnen meetresultaten in kg of lb worden weergegeven. Er verschijnt een waarschuwing wanneer de weegschaal is overbelast om te voorkomen dat de absolute grens van de weegschaal wordt overschreden. De weegschaal kan een maximale overbelasting van 135% aan zonder daardoor te worden beschadigd.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


5.0

Gebaseerd op 1 review

Sorteer op :

vorig jaar Gepubliceerd op Expondo Czech Republic

Gewicht weegt

Weegschaal snel geleverd en weegt. Ik dank deze winkel, niet alleen voor deze levering. Vos

Toon de originele review

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om het gemeten gewicht af te drukken?

Nee.

Is het mogelijk om de kabel naar het scherm te verlengen?

Nee, maar de geïntegreerde kabel met een lengte van meer dan vijf meter biedt in de praktijk voldoende bewegingsvrijheid.

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht