Trustpilot
(6) Reviews
Steinberg Systems

Temperatuur- en vochtigheidsmeter - van -40 tot 125°C - interne sensor

€ 59,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10030460

|

Model: SBS-DL-123E

Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. dinsdag 30 juli
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 59,00
3+
5%
€ 56,05
5+
10%
€ 53,10
10+
15%
€ 50,15
Belangrijkste kenmerken
 • -40 tot 125°C / 0-100%
 • Meetfrequentie van 2 s tot 24 h
 • Interne sensor
 • LCD-beeldscherm
 • 32000 meetwaarden
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Type voeding
Batterij
Baterij type
AAA
Scherm
LCD
Stroomvoorziening
Batterij
Eenheden
°C / °F
Meetbereik
interval 2 s tot 24 h
Beschermingsklasse
IP 20
PC-verbindingsinterface
Mini-USB
Meetbereik vochtigheid [%]
0 - 100
Geheugenomvang voor metingen
Temperatuur: 16 000 / vochtigheid: 16 000
Meetbereik temperatuur [°C]
-40 - 125
Nauwkeurigheid van vochtigheidsmeting [%]
±3
Nauwkeurigheid temperatuurmeting
±0,3 °C
Werkt op batterijen
Ja
Inclusief batterijen
Ja
Aantal batterijen
2
Afmetingen (LxWxH)
12 x 7.3 x 2.4 cm
Gewicht
0.18 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
16 x 10.2 x 5.9 cm
Verzendgewicht
0.33 kg

Bezorgpakket

 • Temperatuur- en vochtigheidsmeter
 • USB kabel
 • Interne sensor
 • 2 batterijen AAA
 • 2 schroeven
 • Muuranker
 • Gebruiksaanwijzing

Productomschrijving

Temperatuur- en vochtigheidsmeter – interne sensor

De temperatuur- en vochtigheidsmeter van Steinberg Systems is goed inzetbaar in uiteenlopende sectoren van de industrie, tuinbouw, meteorologie en in laboratoria. Het model SBS-DL-123E is compact en makkelijk te gebruiken ook om de temperatuur en vochtigheid in je woning te meten.
Het apparaat wordt door een breed meetbereik gekenmerkt. De temperatuurmetingen worden binnen een bereik van -40-125°C uitgevoerd en de vochtigheidsmetingen van 0-100%. Als resultaat is het product in verschillende omstandigheden inzetbaar.
Foutmarge van de temperatuur- en vochtigheidsmeter bedraagt ±0,3% (temperatuur) en ±3% (vochtigheid). Dankzij deze kleine foutmarge zijn de resultaten die het model SBS-DL-123E oplevert zeer betrouwbaar en nauwkeurig.
Dankzij een groot geheugen kan men tot 32 000 meetwaarden opslaan – 16 000 temperatuurmeetwaarden en 16 000 vochtigheidsmeetwaarden. Men kan de meetfrequentie instellen (tussen 2 seconden en 24 uur) om korte- en langetermijnanalyses makkelijk uit te voeren.
LCD-beeldscherm met verlichting – de meetresultaten kunnen gemakkelijk ‘s nachts en in het donker worden afgelezen. Naast het meetresultaat worden ook de tijd en de datum van de meting weergegeven wat van groot nut is in een professionele analyse. Het product is zeer comfortabel te gebruiken omdat het van een USB-aansluiting voorzien is. Men behulp hiermee kan men het apparaat op een computer aansluiten om de gegevens te analyseren.
Dankzij de compacte en lichte vorm kan de temperatuur- en vochtigheidsmeter makkelijk naar de gewenste locatie meegenomen worden. Het apparaat kan binnen en buiten gebruikt worden dankzij het draadloze voedingssysteem. Het apparaat heeft maar twee AAA batterijen nodig die overal beschikbaar zijn en kunnen makkelijk worden vervangen.
Het model SBS-DL-123E is zeer nuttig dankzij de poten en de mogelijkheid om hem aan de muur te hangen. Als resultaat kan het product ook als een weerstation functioneren. Daarnaast is het meetapparaat met een interne sensor uitgerust waarmee men metingen in moeilijk te bereiken plekken kan uitvoeren.
Extra functionaliteiten zorgen ervoor dat het gebruik van het apparaat nog makkelijker wordt. Een alarm die afgaat als een van de grenswaarden van de temperatuur of de vochtigheid wordt binnenkort overschreden is een van de extra functionaliteit. Op het beeldscherm worden het batterijniveau en hoeveelheid geheugen weergegeven. Als je het apparaat op een computer aansluit, krijg je een melding “LOG” die aanduidt dat de gegevens worden overgezet naar je computer. Daarnaast is het product van Steinberg Systems van een functie voorzien die de temperaturen van Celsius naar Fahrenheit omrekent.

Beoordelingen en recensies


4.0

Gebaseerd op6 reviews

Sorteer op :

2 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Portugal

Bovenkant

Bia prijs-kwaliteitverhouding

Toon de originele review

12 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Austria

Vlekkeloos

Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Sweden

Zacht

Werkt goed, makkelijk aan de slag. Ik had de software echter liever online gedownload dan vanaf schijf, aangezien niet veel van onze computers meer een cd-/dvd-lezer hebben. Het zou een behoorlijk lange tijd moeten lezen, dus het zal interessant zijn om te zien wat het resultaat zal zijn. Zeer goede prijs; dacht dat die aanzienlijk duurder waren!

Toon de originele review

4 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Werkt zonder problemen

Hallo, ik heb de datalogger gekocht om de temperatuur en vochtigheid in een kippenhok te monitoren, zodat het goed gaat met de "kuikens" en ik controle heb over het klimaat. Tot nu toe werkt het apparaat probleemloos en slaat de waarden elke 10 minuten op, al lees en bewaar ik ze maar één keer per maand (aan het eind van de dag). Een langdurige test zal uitwijzen of het toestel doet wat het belooft, maar ik ben optimistisch. Ik zou de datalogger opnieuw kopen.

Toon de originele review

vorig jaar Gepubliceerd op ManoMano France

het product wordt geleverd met software voor gegevensoverdracht die niet werkt. Voor de installatie moet je ingewikkelde stappen doorlopen. de software is in het Engels. Het product werkt correct

Toon de originele review

2 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Switzerland

Niet bruikbaar

Het apparaat toont een foutmelding u56 op het display wanneer het apparaat op de computer is aangesloten. Er is geen informatie over foutmeldingen in de instructies. De Data Logger Graph-software en het stuurprogramma voor het meetapparaat zijn niet beschikbaar.

Toon de originele review

Veelgestelde vragen

Verkopen jullie nog andere temperatuur- en vochtigheidsmeters?

Ja, natuurlijk. Meer producten vind je op onze website onder “Industrie” – subcategorie “Temperatuur- en vochtigheidsmeters”.

Zijn de batterijen in de set inbegrepen?

Ja, twee AAA batterijen zijn in de set inbegrepen.

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht