(2) Reviews

Item: EX10030491

|

Model: SBS-TW-6C

Tafelweegschaal - 6 kg / 0,1 g - 21 x 27 cm - LCD

€ 89,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Nauwkeurig - spot-on meting tot 6 kg met een meetnauwkeurigheid van 0,2 g
  • Stabiel - ABS-behuizing en 21 x 27 cm roestvrijstalen weegplateau
  • Optimale leesbaarheid - LCD-display met achtergrondverlichting
  • Mobiel - compact ontwerp en batterijduur tot 100 uur
  • Goed uitgebalanceerd - verstelbare poten en geïntegreerd waterpas
  • Digitaal — RS232-poort voor aansluiting op een computer

PRODUCTOMSCHRIJVING

Tafelweegschaal met LCD-display en krachtige batterij

De tafelweegschaal SBS-TW-6C geeft u nauwkeurige meetresultaten die u gemakkelijk kunt lezen op het grote LCD-display aan de voorzijde. De schaal is bedoeld voor kleine voorwerpen met een gewicht tot 6 kg met een nauwkeurigheid van 0.2 g. Het is ideaal voor het exact bepalen van het gewicht van ingrediënten, palen, schroeven en nog veel meer. De digitale weegschaal is vooraf gekalibreerd zodat deze onmiddellijk kan worden gebruikt.

Hoogste precisie met de precisieschaal van Steinberg Systems

De tafelweegschaal is uitgerust met een hoogwaardige LCD-display aan de voorzijde om snel en duidelijk het gewicht te bepalen. Dankzij de achtergrondverlichting maakt het display het werken met het apparaat uiterst comfortabel, zelfs bij weinig werk. De 26.5 mm hoge cijfers zijn gemakkelijk te lezen, zelfs vanuit vreemde hoeken. Een alarmsymbool geeft aan wanneer de pakketweegschaal overbelast is.

Deze digitale pakketweegschaal heeft verschillende praktische functies. Naast de weegeenheden kg, g, lb en oz, kunt u ook kiezen tussen de functies tellen, percentage, tarra en nul. De enkele toetsen maken de bediening een fluitje van een cent. De tafelweegschaal is uitgerust met een RS232-interface voor aansluiting op een kassa of computer.

De tafelweegschaal is ontworpen met het oog op compactheid. Het roestvrijstalen weegoppervlak meet 21 x 27 cm, ideaal voor standaardproducten. Voor een optimale horizontale uitlijning kunt u de hoogte van de voeten aanpassen om oneffen oppervlakken te compenseren met behulp van het geïntegreerde waterpas. De tafelweegschaal is uitgerust met een ingebouwde 6 V 4 Ah-batterij om een lange levensduur te garanderen. Dit zorgt voor maximaal 100 uur mobiel gebruik. De digitale keukenweegschaal heeft een energiebesparende modus die de weegschaal na 3 seconden inactiviteit uitschakelt. U kunt ook het laadniveau van de batterij op het display zien.

Deze schaal is niet officieel gekalibreerd en mag daarom alleen worden gebruikt als een tafelweegschaal of voor uw eigen interne werkprocessen.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen & reviews


5.0

Gebaseerd op 2 reviews

08.02.2023

Was using lidl kitchen scales, but found they wern;t very accurate. I bought these and they are far far better and very accruate according to the calibration weights.

08.02.2023