Trustpilot
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Precisieschaal - 0,05 - 3.000 g / 0,1 g

€ 85,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10030517

|

Model: SBS-LW-300001

Lage voorraad

Wees snel! Er zijn nog maar een paar items over

Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. maandag 22 juli
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 85,00
3+
5%
€ 80,75
5+
10%
€ 76,50
10+
15%
€ 72,25
Belangrijkste kenmerken
  • Nauwkeurig - meetbereik tot 3,000 g met een nauwkeurigheid van 0,01 g
  • Eenvoudig - gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken
  • Aansluitbaar - RS-232-interface voor aansluiting op een computer of printer
  • Verstelbaar - ingebouwd waterpas en verstelbare rubberen voetjes voor een perfecte balans
  • Duidelijk: gemakkelijk af te lezen LED-display met grote, rode cijfers
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

Hoogste precisie met de precisieschaal van Steinberg Systems

De elektronische precisieschaal SBS-LW-300001 uit de industriële collectie van Steinberg Systems is de ideale assistent voor wanneer u exacte meetresultaten nodig heeft - in het laboratorium, in de industrie of in onderzoek. Met een hoge nauwkeurigheid van 0,1 g meet de precisieschaal elk gewicht tot 3,000 g. Afhankelijk van uw behoeften, kunt u kiezen uit de vier eenheden g, lb, ct of Tola voor uw metingen.

De digitale precisieschaal met indrukwekkende meetnauwkeurigheid

De vele functies van de tabelweegschaal omvatten Toevoegen en Nul, evenals Tarra (bepalen van het nettogewicht van een object) en de PCS-functie voor het tellen van afzonderlijke objecten. Het weegoppervlak van 18 x 16 cm is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en is gemakkelijk schoon te maken.
Het intuïtieve toetsenbord is water- en vetbestendig. De 14 mm hoge rode cijfers van het LED-display zorgen voor een optimale leesbaarheid van de waarden, zelfs in slechte lichtomstandigheden, dankzij de achtergrondverlichting. Twee symbolen op het display waarschuwen voor overbelasting en lage batterijstatus. Als de batterij bijna leeg is, sluit u de weegschaal aan op de meegeleverde voedingsadapter en laadt u de batterij op. Indien nodig kunnen gegevens worden overgedragen naar een pc of printer via de RS-232 seriële interface.
Dankzij het lichte gewicht en een batterijduur tot 24 uur kan het apparaat overal worden gebruikt, onafhankelijk van de stroomvoorziening. Dankzij de geïntegreerde waterpas en de vier verstelbare rubberen voetjes kunt u de weegschaal moeiteloos in evenwicht brengen om betrouwbare meetresultaten te verkrijgen. De rubberen antislipvoetjes beschermen uw werkoppervlak ook tegen krassen en zorgen voor stabiliteit van de weegschaal.
Opmerking: Deze schaal is niet officieel goedgekeurd voor handel en mag daarom alleen worden gebruikt als een controleweger of voor uw eigen interne werkprocessen.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


Sorteer op :

Veelgestelde vragen

Functioneert de weegschaal zonder stroom?

Ja, dankzij de 6V/1,2 Ah accu, die tot wel 24 uur stroom heeft. De weegschaal kunt u daardoor overal gebruiken, ongeacht de stroomtoevoer. Een voeding is echter ook bij levering inbegrepen.

Meet de weegschaal nauwkeurig?

Ja, hij heeft een nauwkeurigheid van 0,1 g en weegt precies.

Wat betekent tarreren?

Met de TARE-functie kunt u het verschil bepalen tussen het bruto- of totaalgewicht en het nettogewicht.

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht