In de uitverkoop

Item: EX10031028

|

Model: SBS-MPSA-103

Miniprisma met staaf en voet - Ø 3,6 cm - zilvercoating

€ 89,00 € 119,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • COMPATIBEL - Miniprisma kan worden gebruikt met total stations van Steinberg System of vergelijkbaar
  • verstelbaar - nauwkeurige uitlijning met een ronde waterpas, offset 0 mm
  • STURDY - Stevige behuizing van aluminiumlegering
  • feilloos – prismadiameter van 3,6 cm
  • effectief - beugel wordt geleid en bevestigd langs de paal en positionering door standaard

PRODUCTOMSCHRIJVING

Stel het miniprisma feilloos af op de prismastaaf

Wilt u nauwkeurige meetresultaten behalen met uw total station van Steinberg Systems of een vergelijkbaar model? Gebruik dan het miniprisma voor total stations van Steinberg Systems! Samen met de prismapaal of de voet zet u hem snel en eenvoudig op en dankzij zijn robuuste ontwerp kunt u hem zonder aarzelen gebruiken in ruwe omgevingen zoals bouwplaatsen of wegenbouw.

Het doel voor uw total station: het Mini Prism van Steinberg Systems

Het miniprisma wordt aan de paal bevestigd met behulp van de beugel van aluminiumlegering. Voor uitlijning wordt de beugel langs de stang geleid en met een bevestigingsmiddel vastgezet. Op deze manier kunt u het miniprisma in slechts enkele eenvoudige stappen positioneren. Daarnaast is in de houder een waterpas geïntegreerd, waarmee je het prisma optimaal kunt instellen. U kunt het miniprisma ook instellen met de standaard in de gewenste positie.

De lichte en duurzame constructie maakt het gemakkelijker voor u om het meetpunt op te zetten. Met een diameter van 3,6 cm en een zilveren coating kun je het prisma optimaal gebruiken voor alle gangbare metingen. Om ervoor te zorgen dat u het miniprisma, de basis en de staaf niet bekrast tijdens transport of opslag, krijgt u de afzonderlijke elementen in een beschermende tas.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen & reviews