Item: EX10030658

|

Model: SBS-FZ 2000/12M

Kettingtakel - 2000 kg - 12 m

€ 199,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • krachtige - stabiele kettingtakel met een draagvermogen van 2000 kg
  • flexibel - dankzij een hefhoogte van 12 m
  • praktisch - handmatige versie kan worden gebruikt zonder stroombron
  • duurzaam - verzinkte schroeven, bouten en moeren evenals de geharde ketting garanderen de hoogste industriële kwaliteit
  • veilig - betrouwbare treinremmen houden het gewicht vast

PRODUCTOMSCHRIJVING

Zware lasten tot 2000 kg gemakkelijk te tillen met de Kettingtakel

Een stalen balk, een motorblok of een steiger - er zijn een aantal objecten waarvan de lasten simpelweg te zwaar zijn om zonder hulpmiddelen te verplaatsen. Dit is precies waar de Kettingtakel SBS-FZ 2000/12M voor is, die uw kracht vergroot en het tillen van zware lasten gemakkelijker maakt. Dankzij het flexibele ontwerp is het net zo gemakkelijk te gebruiken op de bouwplaats als in de werkplaats of het magazijn.

De krachtige ketting katrol van Steinberg Systems

De ketting katrol van Steinberg Systems biedt een laadvermogen tot 2 ton. Het hoge draagvermogen wordt mogelijk gemaakt door de robuuste constructie van het apparaat van staal. De stalen ketting waarmee de lasten worden gehesen is net zo stabiel en wordt gekenmerkt door schakels met een dikte van 6 mm. Daarnaast is de ketting gehard en zijn de schroeven, moeren en bouten verzinkt. Dit beschermt het apparaat tegen corrosie en voldoet aan de hoogste industriële normen.

Met de Handkettingtakel hef je objecten tot een hoogte van 12 m zodat je maximale bewegingsvrijheid hebt bij het manoeuvreren. De ketting katrol wordt puur mechanisch bediend - u heeft geen extra stroombron nodig. Drie versnellingen in het apparaat zorgen voor een optimale krachtoverbrenging. Dit maakt hem bijzonder flexibel in gebruik.

De Kettingtakel wordt met een stevige haak aan een plafond of steiger bevestigd. Voor de lading is een tweede haak voorzien. Het kan worden vastgezet met een gesp zodat het item stevig aan de ketting hangt. De trekketting kan bij het op- en neerlaten naar believen worden geblokkeerd. Dit betekent dat u altijd de volledige controle heeft tijdens het werken met de Kettingtakel.

TECHNISCHE DETAILS