Item: EX10030201

|

Model: SBS-ML 100

Hefmagneet - 100 kg

€ 139,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • Uw voordelen in één oogopslag
  • Maximale hefcapaciteit van 100 kg
  • Geïntegreerd beveiligingsmechanisme
  • Magneet werkt zonder stroom
  • Maximale trekkracht 300 kg

PRODUCTOMSCHRIJVING

Hefmagneet - 100 kg

De handbediende hefmagneet SBS-ML 100 – 100 kg van Steinberg Systems is ideaal voor de verplaatsing en opslag van bijna alle ferromagnetische materialen. Bijvoorbeeld staal, gewichten, onderdelen, schroot en platen. De hefmagneet is eenvoudig toe te passen en zorgt ervoor dat de efficiëntie en productiviteit aanzienlijk worden verhoogd.

Dankzij de neodymium magneet, die wordt beschouwd als sterkste magneet ter wereld, is de SBS-ML 100 in staat om lasten tot 100 kg te tillen. Anders dan bij vorkheftrucks of grijparmen wordt het werkstuk uitsluitend door magnetisme verplaatst, waardoor het oppervlak beschermd is.

Nadat de magneet boven de gewenste lading is geplaatst, hoeft enkel de hendel te worden bewogen om het magnetisme te activeren. Na gebruik wordt de hendel teruggeplaatst in de oude positie en vervalt het magnetisme. Een speciaal veiligheidsmechanisme voorkomt onbedoeld bewegen van de hendel.

Aangezien de hefmagneet SBS-ML 100 compleet zonder stroom werkt, hoeven er geen kabels te worden aangesloten of accu's te worden opgeladen. Bovendien zijn neodymium magneten zeer robuust en slijtagevrij. Hoewel de magneet zeer compact is, kan deze ladingen tot 100 kg aan.

Een ander voordeel van deze hefmagneet is dat ferromagnetische en non-ferromagnetische materialen al tijdens het gebruik kunnen worden gesorteerd. De hefmagneet 100 kg – SBS-ML 100 van Steinberg Systems leent zich het beste voor vlak en rond materiaal.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN