Item: EX10030898

|

Model: SBS-EC-300B

Endoscoopcamera - 30 m - 12 LED - 7" scherm

€ 1.079,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Perspectief - 23x134 mm camera met een resolutie van 720 x 576 px en 7" display voor duidelijke reproductie
  • helder - 12 LED's zorgen voor de beste zichtbaarheid
  • lang - 30 m kabel zorgt voor een verbluffend bereik
  • gedocumenteerd – video- en audio-opnamen en afbeeldingen kunnen worden opgeslagen
  • mobiel – praktische transportkoffer voor buiten

PRODUCTOMSCHRIJVING

De pijpcamera voor diepgaande inzichten

Met de endoscoopcamera van Steinberg Systems kunnen zelfs moeilijk te zien of toegankelijke werkgebieden en defecte gebieden worden verkend. Dankzij de flexibele zwanenhals en de ergonomische vorm van het handvat is deze endoscoop ideaal voor een breed scala aan toepassingen, zowel in de professionele als particuliere omgeving. Met de inspectiecamera kunnen bijvoorbeeld cilinderinspecties worden uitgevoerd; Inspecteer leidingen, leidingen of afvoeren en onderzoek openingen of holtes tijdens renovatiewerkzaamheden - en onderzoek tal van andere werkgebieden.

Met de inspectiecamera heb je de binnenkant van de pijp op het scherm

De camerakop wordt in de buis gestoken met een 30 m glasvezelkabel. De rioolcamera is geschikt voor afvoeren met verschillende diameters; twee geleidesterren van verschillende grootte passen de camera aan de buisdiameter aan. Camerakop en kabel zijn waterdicht (IP68) en kunnen daarom ook in vochtige omgevingen worden gebruikt. Bij haakse leidingsystemen volgt de kabel gemakkelijk de aftakkingen.

De flexibele camerakop is 90° draaibaar en heeft een kijkhoek van 105°. 12 LED-lampen, die in de camerakop zijn geïntegreerd, zorgen voor het nodige licht. De hoogwaardige saffierlens is zelfs geschikt voor ruige omgevingen en levert haarscherpe beelden op de LCD-monitor. Bovendien laten de achtvoudige digitale zoom en de onafhankelijke beelduitlijning zelfs de kleinste details in de pijp zien. De camera wordt aangestuurd via een basisbesturingseenheid.

Naast eenvoudig kijken, kunt u ook audio, video en afbeeldingen vastleggen die u waardevolle aanwijzingen geven bij het analyseren van breuken of blokkades. Naast een USB-aansluiting is de draincamera voorzien van een SD-slot, zodat u SD-kaarten tot 256 GB kunt gebruiken om de beelden op te slaan. Een 8 GB SD-kaart is al bij de levering inbegrepen.

De endoscoopcamera werkt op batterijen, dus je kunt de draincamera overal gebruiken zonder externe stroombron. Voor mobiel gebruik kan de afvoercamera worden opgeborgen in een stabiele, vuurvaste koffer.

TECHNISCHE DETAILS