In de uitverkoop

Item: EX10030786

|

Model: SBS-AFM-300F

Eindstrip voor antivermoeidheidsmat - 975 x 72 mm - voor antivermoeidheidsmat 10030772

€ 12,99 € 15,99
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • perfecte pasvorm - ideaal voor antivermoeidheidsmat 10030772
  • veilig - randprofiel vermindert struikelgevaar en voorkomt op betrouwbare wijze dat de mat wegglijdt
  • eenvoudig - eenvoudig te bevestigen dankzij het gebruiksvriendelijke kliksysteem
  • flexibel - plug-in systeem verbindt de afzonderlijke modules om de gewenste oppervlaktevorm te vormen
  • duurzaam - hoge scheurvastheid, weerbestendig en ongevoelig voor invloeden van buitenaf

PRODUCTOMSCHRIJVING

De perfecte afwerking voor de antivermoeidheidsmat 10030772

Antivermoeidheidsmatten zorgen voor meer comfort tijdens het hardlopen, verminderen vermoeidheid op het werk of voorkomen uitglijden op natte oppervlakken. Met de eindstrip voor de antivermoeidheidsmat 10030772 van Steinberg Systems kunt u uw antivermoeidheidsmatten van een perfecte rand voorzien in overheden, kleuterscholen, scholen of universiteiten, maar ook in werkplaatsen, fabrieken of in vochtige werkplaatsen, die verbergt op betrouwbare wijze de aansluitingen.

Duurzaam afwerkprofiel in elegant zwart

Het eindprofiel zorgt voor een elegante, zwarte rand voor een veilige en comfortabele vloerbedekking. Dankzij de zware kwaliteit voorkomt het omgevouwen hoeken en kan de mat niet wegglijden op een groot aantal verschillende oppervlakken en wordt hij zelf geen struikelgevaar. De randstrook met de afmetingen 97 x 7 x 2 cm wordt eenvoudig met het intuïtieve kliksysteem op de gewenste antivermoeidheidsmatrand bevestigd en is net zo eenvoudig weer te verwijderen als de matten worden omgedraaid of vervangen.

Gemaakt van een combinatie van natuurrubber (NR), nitrilrubber (NBR) en gerecycled rubber, is de eindstrip niet alleen bijzonder duurzaam, maar ook zeer resistent en biedt betrouwbaar meer veiligheid voor vele jaren. Het is ook weerbestendig en trotseert tal van andere invloeden van buitenaf. Desondanks is het eindprofiel eenvoudig te reinigen en te onderhouden, zodat de mat en de rand altijd een verzorgde indruk achterlaten.

TECHNISCHE DETAILS