In de uitverkoop

Item: EX10030735

|

Model: SBS-LI-65

broedmachine - tot 70 °C - 65 l - convectie

€ 1.099,00 € 1.199,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • Nauwkeurig - handhaaft constante temperaturen tot 70 °C met een nauwkeurigheid van ± 1.5 °C en een timer van 0 - 9999 min met een automatische uitschakeling
  • effectief - PID-regeling met LCD display en luchtcirculatie
  • ruim - interieur van roestvrij staal met een inhoud van 65 l
  • luchtdicht - hittebestendige siliconenrubberen deurafdichting sluit het interieur veilig af
  • duurzaam - robuuste behuizing van koudgewalst, elektrostatisch gecoat staal

PRODUCTOMSCHRIJVING

De temperatuur is goed in broedmachine

Micro-organismen, celculturen of zaailingen hebben één ding gemeen: ze hebben constante temperaturen nodig om zich optimaal te ontwikkelen in het laboratorium. Dit wordt verzekerd door broedmachine SBS-LI-65 van Steinberg Systems. Dankzij een optimale temperatuurregeling en een robuuste behuizing is het een betrouwbaar hulpmiddel in elk laboratorium in de farmacie, geneeskunde, voedselanalyse of onderzoek dat eenvoudig en effectief kan worden gebruikt.

De hoogwaardige broedmachine kopen van Steinberg Systems

De broedmachine kopen zorgt voor optimale omstandigheden voor de belasting met behulp van PID-programma's die kunnen worden ingesteld via het aanraakscherm en gecontroleerd op het LCD-display. Het biedt functies zoals tijd- en temperatuurinstelling, oververhittingsbeveiliging, timer en automatische uitschakeling. De temperatuurregelaar houdt de ingestelde temperatuur nauwkeurig tot 70 °C in de ingestelde tijd van 0 - 9999 min, waarbij de laagste temperatuur nooit onder de kamertemperatuur komt. Dit wordt continu gecontroleerd door sensoren en automatisch gecorrigeerd als er afwijkingen zijn. Als gevolg hiervan handhaaft de broedmachine temperaturen met een nauwkeurigheid van ± 1.5 °C. De temperatuur wordt zeer gelijkmatig in het interieur verdeeld via een circulerend luchtsysteem, zodat er geen temperatuurschommelingen kunnen optreden. De temperatuur kan onafhankelijk worden begrensd op het digitale display. Daarnaast heeft het apparaat een sterilisatiefunctie met behulp van UV-licht.

De deur naar het ruime interieur is hermetisch afgesloten met een siliconenrubberen afdichting, wat zorgt voor minimaal temperatuurverlies tijdens incubatie van culturen of bacteriën. Even hittebestendig is het kijkvenster van gehard glas, dat u indien nodig inzicht geeft in de voortgang van de incubatie.

Het interieur is gemaakt van RVS en daardoor zeer onderhoudsvriendelijk en ongevoelig voor corrosie of andere omgevingsinvloeden. Met een capaciteit van 65 l blijkt de incubator zeer ruim te zijn. Dankzij de in hoogte verstelbare inzetstukken kan de binnenruimte optimaal worden gebruikt en aangepast aan verschillende monsters of culturen.

De behuizing is gemaakt van sterk gewalst staal dat is behandeld met een elektrostatische coating waardoor de buitenschaal extreem duurzaam is. Hierdoor is de laboratorium incubator bestand tegen zware belasting en is hij gemakkelijk schoon te maken.

TECHNISCHE DETAILS