Trustpilot
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen
Stamos Welding Group

lasmagneet - set van 6 - schakelaars - 45/90° - 30 kg

€ 219,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX18000556

|

Model: SWG-MWH-S30-SET-1

Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 219,00
3+
5%
€ 208,05
5+
10%
€ 197,10
10+
15%
€ 186,15
Belangrijkste kenmerken
  • variabel – houdt werkstukken vast in hoeken van 45° en 90°
  • praktisch - magnetische kracht instelbaar via een schakelaar
  • krachtig - verbindt metaal met een houdkracht van 30 kg
  • duurzaam - zware stalen constructie voor een stabiele verbinding
  • gemakkelijk te onderhouden - wanneer de magnetische kracht is uitgeschakeld, kunnen metaalresten eenvoudig worden afgeveegd
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Hoeken [°]
45/90
Trekkracht [kg]
30
MMA
Nee
TIG
Nee
Plasma
Nee
MIG/MAG
Nee
Laswagen
Nee
lashandschoenen
Nee
Lashelmen
Nee
Gecombineerde lasapparaten
Nee
Afmetingen (LxWxH)
0 x 0 x 0 cm
Gewicht
0 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
0 x 0 x 0 cm
Verzendgewicht
0 kg

Bezorgpakket

  • lasmagneet SWG-MWH-S30-SET-1 (6 stuks)
  • handleiding

Productomschrijving

De slimme lashoeken met schakelaar in een set van 6

De Stamos Welding Group lashoeken worden gebruikt op metalen elementen en zorgen zo voor een sterke magnetische verbinding tussen de afzonderlijke werkstukken, die u met een schakelaar aan en uit kunt zetten. U kunt de robuuste magneethouders onder verschillende hoekgraden bevestigen en een optimale bevestiging van twee metalen delen bereiken tijdens las-, soldeer- of professionele montagewerkzaamheden. Deze set geeft je zes van deze praktische hulpjes.

De lasmagneten houden werkstukken stevig op hun plaats

Dankzij de pijlvormige vormgeving van de lasmagneten gebruik je ze multifunctioneel in verschillende standen. Plaats de lasmagneten in een positie van 45° en 90°. Met deze flexibele oplossing kunt u de werkstukken optimaal afstemmen op uw individuele eisen.

De oersterke magneetverbinding activeer je met een schakelaar en je kunt ook de lasmagneten deactiveren. Als ze nog niet actief zijn, is het gemakkelijker om de werkstukken op elkaar uit te lijnen. In de gewenste positie activeer je de magneten, die vervolgens stevig worden vastgehouden. De sterke magnetische verbinding biedt je dan maximale veiligheid tijdens het gebruik.
Dankzij de hoge houdkracht tot 30 kg zijn de magnetische beugels ideaal als verbinding tussen bijzonder zware metalen componenten. Platen, buizen en andere metalen elementen kunnen eenvoudig aan elkaar worden bevestigd. Zo heeft u altijd beide handen vrij om uw metaalbewerking zorgvuldig uit te voeren.
De magnetische lashoeken zijn voorzien van een solide stalen behuizing en garanderen zo een hoge duurzaamheid en veerkracht. Daarnaast zorgt de robuuste staalbewerking voor een continue maatvastheid, zodat de lashoeken ook onder druk optimaal blijven passen.
Als u de magnetische kracht van de lasmagneten uitschakelt, kunt u gemakkelijk vuil zoals metaalspanen en dergelijke verwijderen.

Beoordelingen en recensies


Sorteer op :

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht