Item: EX10021108

|

Model: SWS03

Lasgordijn - 239 x 175 cm

€ 59,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Groot lasgordijn van 239 x 175 cm biedt een groot beschermend oppervlak tegen vonken, straling en metaalspatten
  • Veilig - speciaal UV-bestendig en vlamvertragend vinyl plastic van 0,4 mm dik
  • Eenvoudig - eenvoudig te bevestigen met 28 praktische oogjes
  • Beschermend - veiligheid op het werk en gezondheid tijdens lassen en aanverwante processen in overeenstemming met EN ISO 25980

PRODUCTOMSCHRIJVING

Maximale veiligheid tegen het beschermen van vliegende vonken

Er is een verhoogd risico waar vonken of gloeiende metaalsplinters in het rond vliegen tijdens las- of slijpwerkzaamheden. Daarom zouden professionals en hobbyisten nooit zonder het professionele lasgordijn SWS03 uit de professionele gereedschapslijn van de Stamos Welding Group moeten zijn.

Lasgordijn beschermt tegen vonken en metaalspatten

Het 0,4 mm dikke, brandwerende lasgordijn van vinyl biedt betrouwbare bescherming tegen vlammen, verblindende bogen en infrarood- en UV-stralen. Het lasscherm beschermt ook uw werkruimte tegen nat, tocht, zonnestraling en vuil, en kan dankzij zijn afmetingen van 239 x 175 cm ook indien nodig als scheidingswand dienen.

Het vinyl lasgordijn voldoet aan de DIN-norm EN ISO 25980 voor gezondheid en veiligheid op het werk tijdens het lassen en aanverwante processen en kan daarom worden gebruikt als een professionele beschermingsmaatregel. Het lasgordijn heeft 28 praktische ogen rondom de randen waarmee u het gordijn eenvoudig kunt bevestigen met kabelbinders, haken of een vlambestendig touw.

Koop vandaag een lasgordijn en krijg de ideale bescherming voor hitte-intensief metaalwerk - of als alternatief voor het lasscherm SWS04 van de Stamos Welding Group in ons assortiment. Daar kunt u ook andere beschermende uitrusting vinden, zoals helmen, jassen, handschoenen of schorten voor lassers.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN