In de uitverkoop
(14) Reviews

Gecombineerde lasmachine - TIG 220 A - MIG 220 A - MMA

€ 649,00 € 739,00
Prijs is inclusief btw

Item: EX10020131

|

Model: S-MTM 220

Laagsteprijs garantie
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 4-6 werkdagen
Belangrijkste kenmerken
  • 5 in 1 lasmachine voor reparatie- en onderhoudswerkzaamheden
  • Geschikt voor MIG/MAG, TIG DC, MMA, lassen met gevulde draad en soldeerlassen
  • 220 A lasstroom / 230 volt
  • Power ventilatoren voor koeling / Behuizing van staalplaat (gecoat)
  • Compact en degelijk ontwerp / Mobiel door handvat
  • Mechanisch toegevoegde draadelektrode / 2 rollen draadaanvoer
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


4.8

Gebaseerd op14 reviews

Sorteer op :

vorig jaar Gepubliceerd op Expondo Spain

Ramp machinestoring

Ik kan alleen maar vertrouwen op het beheer van de garantie.

Antwoord van

Gracias por su opinión. 

Queremos ayudar y mejorar, pero para evitar que vuelva a suceder, necesitamos su apoyo. 

Juntos lo conseguiremos. 

Toon de originele review

vorig jaar Gepubliceerd op Expondo Sweden

Geweldig!

Zeer goede machine, presteert ver boven verwachting! Rijd vooral met Tig en mij en het werkt heel goed! Vlotte machine en makkelijk in gebruik! Sterk aanbevolen!

Toon de originele review

7 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Sweden

Ik ben meer dan tevreden over deze las. Heb alles tussen 1mm-10mm ijzer gelast met mag draad met een schoon resultaat. Mma werkt briljant. Ik heb het nog niet geprobeerd, maar verwacht dat het resultaat perfect zal zijn. Ik raad dit product dus echt aan.

Toon de originele review

3 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon France

rapport kwaliteitsprijs 10/10

Ik werk al 4 jaar en ben nog steeds niet teleurgesteld. Als professionele lasser ben ik gewend om te lassen op ESAB pro, en eerlijk gezegd afgezien van de type-instellingen: post gas..etc (betreft TIG) die niet, maar de standaardinstellingen zijn goed genoeg aangepast om dat niet te hoeven doen... het tankstation en ongeveer 3 seconden, er is geen vervaging, er is de 4 tijd op dit model, maar niet al te vervelend.. elke TIG-toorts kan zich "aanpassen" (droge toorts alleen) door in het algemeen de stekker van de primerknop te vervangen.. het vermogen is goed van 15A tot 220A geen probleem.. gebruik met argon (arcal 1 2,5m3) Wat MIG/MAG betreft werkt het ook heel goed op een spoel van 5 kg (massief staal, roestvrij staal, gevulde draad), ik las met 0,8 massief staal (atal5 fles van 2,5 m3) op staal van 1 mm tot 4 mm met een kleine dikte, en ook een diameter van 1,0 op 8/10 mm op staal. afstelling is goed gaat net zo goed als de pro station type ESAB, KEMPY...let alleen op de lastijd op de hoge stroomsterkte continu de toortsen zijn luchtgekoeld dus kunnen branden als je langer dan 1 uur continu last..Voor MMA ,.. arc force dus zeer goede primer. Ik gebruik alleen de basische elektrode (betere weerstand dan rutiel voor wie zich afvraagt waarom rutiel voor "DIY" is) in 2.5 of 3.2 type SAFHet enige negatieve punt is dat er geen aluminium wordt gelast maar ik wist dat al eerder.. Kortom dit alles om te zeggen dat voor carrosserie of puur en hard lassen (leidingwerk, framewerk, enz.) deze functie het werk doet dat ik ten zeerste aanbeveel omdat het 3 functies is MIG/MAG, TIG, MMA heeft een goede verhouding kwaliteit prijs, houd er wel rekening mee dat je nog 2 gasflessen moet investeren om de TIG en MIG te kunnen gebruiken wat minimaal 500e per fles moet kosten.. Dat vind ik het minimum om te weten en voor mij 5 sterren. Ik heb 4 jaar gewacht voordat ik iets schreef ding en het station werkt nog steeds heel goed..

Toon de originele review

vorig jaar Gepubliceerd op Expondo Germany

Topapparaat

Ik werk nu een paar maanden met het apparaat en ben er tot nu toe positief van onder de indruk. Geen storingen, werkt uitstekend.

Toon de originele review

6 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Germany

Aanbevolen voor iedere hobbyist en ondernemer

Hallo vrienden. Ik heb de lasser super snel ontvangen. Ik heb nu al het laswerk dat het kan doen geprobeerd. Een geweldig apparaat en overtrof mijn verwachtingen. Ik kan het alleen maar aan iedereen aanbevelen. Ik zou het zelfs als mobiel apparaat voor bedrijven aanbieden. Alles aanwezig, alles wat je nodig hebt, zeer goede instelmogelijkheden dankzij digitale bediening. Door de aanschaf van een argonfles, eigendomsfles, heb ik de juiste beslissing genomen. Altijd blij.

Toon de originele review

6 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Spain

Heel gelukkig

Ik heb het over de Stamos Power multiproceslasser - S-MTM 220. De machine wordt geleverd in een zeer resistente doos en met een houten deksel, wat garandeert dat hij goed beschermd is tijdens de reis. Het knoppenpaneel is duidelijk van goede kwaliteit. kwaliteit, de potentiometers voelen zeer nauwkeurig aan en de displays zijn een grote hulp bij het regelen van de machine. De structuur van het apparaat ziet er robuust uit, het is 1 mm plaatstaal en het handvat maakt het gemakkelijk te transporteren, hoewel de machine behoorlijk is zwaar. Ik zou aanraden om een karretje te gebruiken voor transport. (met deze machine kun je het zelf maken :-))Inclusief de accessoires uit de beschrijving, ze zijn van goede kwaliteit, de fakkels zien er erg goed uit, de slangen zijn lang genoeg om comfortabel te werken. De huidige kabels zijn kneedbaar en dik. Bij het lassen (in MMA) is de start zeer goed, de elektrode start zodra deze het stuk raakt, bij welke intensiteit dan ook. De minimale intensiteit bij MMA is 11A, bij MIG is deze 30A en bij TIG 10 A. (hoewel ik het in het geval van TIG niet 100% zeker weet, maar als het niet 10 is, is het 15A) De maximale intensiteit is in alle drie de gevallen 220. Het enige dat niet wordt aanbevolen, is het gebruik van het wolfraam dat erbij komt het is rood van kleur, wat aangeeft dat het 2% Thorium bevat. En iets dat verbeterd kan worden gezien het lasvermogen, is dat de maximale draad die het verdraagt 0,8 is (het minimum is 0,6), het zou 1,0 kunnen zijn. Maar dat kan niet worden bekritiseerd, aangezien de technische kenmerken ons hiervan op de hoogte stellen.

Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Switzerland

helemaal tevreden

Het apparaat heeft mij overtuigd en de service van expando is zeer klantvriendelijk en onbureaucratisch, ik kan het alleen maar aanbevelen.

Toon de originele review

vorig jaar Gepubliceerd op Expondo Belgium

Vraag

Hallo, kunnen we met dit station aluminium lassen en wat is het verschil met het S MTM 220UK-model?

Antwoord van

C'est une bonne question. 

Appelez-nous au +33 9 72 35 50 85 ou écrivez-nous via [email protected]

Avec exponDO, passez à l'action. 

Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo France

Vraag

Hallo, zitten er accessoires bij?

Antwoord van

Bonjour, oui, les pièces mentionnées dans la livraison sont incluses dans ce produit. 

Toon de originele review
De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht