Trustpilot
In de uitverkoop
(6) Reviews

ALU lasapparaat - TIG AC/DC - 220 A - 8 meter kabel - pulse

€ 679,00 € 839,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10021056

|

Model: S-ALU 220 PRO

Laagsteprijs garantie
Prijs inclusief 21% btw.

Levertijd ca. 4-6 werkdagen
Belangrijkste kenmerken
  • 60% inschakelduur bij 220A
  • maximale bewegingsvrijheid met 8 meter kabel, slangenpakket en voetpedaal
  • TIG lasapparaat met AC en DC ook geschikt voor aluminium
  • nauwkeurig lassen door exacte controle van alle lasparameters
  • instelbare waarden voor gasnastroomtijd, pulsfrequentie, puls, duty cycle en clean width
  • krachtige MOSFET-technologie met 2/4-klokcircuit en HF-ontsteking
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen en recensies


5.0

Gebaseerd op6 reviews

Sorteer op :

2 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon France

JEAN

Zeer goed product, 6 jaar gebruikt dus 4 als professional (ketelmaker).

Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon France

Zeer gemakkelijk te gebruiken

Als je goed wilt leren TIG lassen, raad ik je een zeer gedetailleerde aparte afstelhandleiding aan. En dankzij de zeer lange zaklamp is hij ook geschikt voor professionals

Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Italy

Geweldig

Kleine introductie, ik ben geen professional en heb weinig ervaring met TIG-lassen, voorheen gebruikte ik een lasapparaat met lifttrekker. De machine arriveerde eerder dan verwacht in een uitstekende verpakking, in het pakket vond ik de klem- en aardingskabels van grote doorsnede en erg lang, de tig-toorts is van uitstekend vakmanschap met een kabel van meer dan zes meter lang, het pedaal is volledig van metaal met lange kabels zoals de toortskabel, de maximale stroom kan op het pedaal worden ingesteld door middel van een laterale potentiometer, bovendien kan het pedaal de trekker bedienen door de tweepolige connector aan te sluiten in plaats van die van de toorts, de toename van de stroom met het pedaal vereist inschakelen met de schakelaar rechtsonder. De machine lijkt zeer goed gebouwd, ik weet niet of de interne componenten in orde zijn, maar ik hoop het, de enige tekortkomingen zijn de instructies, zeer gedetailleerd voor de veiligheid, zeer slecht voor de rest, ze zijn echter in het Italiaans, de gasslang is van transparant plastic, vrij lang maar erg stijf, ik zou zeggen dat de kwaliteit hiervan niet in lijn is met de rest. Ik heb andere recensies gelezen waarin wordt gezegd dat de machine te hoge specificaties rapporteert in vergelijking met de maximale stroom, het kan zijn, maar 220 ampère is veel en om ze te exploiteren zou je nog steeds een Enel-voeding van minimaal 4500W nodig hebben, de uitgangsconnectoren zijn de kleintjes, waarschijnlijk met 220 A, ze kunnen problemen hebben, vooral als ze niet goed zijn vastgedraaid, maar wat eerder werd gezegd is geldig (misschien bereikt het niet 220 A en ik zal ze in ieder geval nooit gebruiken) persoonlijk ben ik erg blij, de machine overtreft mijn verwachtingen, aangezien ik inclusief het pedaal 729 euro betaalde, bijgeleverd vond ik ook een set mondstukken voor de toorts, drie tangen met verschillende diameters voor de sleepelektroden en een universele elektrode, machines van Italiaanse makelij kosten drie keer Ik weet niet of ik hulp zal krijgen in geval van pech, maar voordat ik een bedrag kan uitgeven dat gelijk is aan de prijs van een Italiaanse auto, moet ik er drie verbranden. Ik weet niet eens of hij met een generator kan worden aangedreven, het staat niet gespecificeerd in de handleiding, daar kom ik snel achter, wat mij betreft zou ik het zonder twijfel aanbevelen, natuurlijk degenen die dat niet doen Heb ervaring met een TIG-machine, moet er een beetje mee spelen om er vertrouwd mee te raken, de talrijke commando's. Veel lasplezier allemaal.

Toon de originele review

4 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Switzerland

Perfect

Voldoet perfect aan de beschrijving!! Werkt heel goed!!!

Toon de originele review

vorig jaar Gepubliceerd op Amazon Germany

Stamos!

Amerikanen wonen in Europa en het verschil in kwaliteit van de machines is enorm. Mijn laatste machine was een Lincoln 225 TIG, een grotere, zwaardere transformatormachine. Hij is gebouwd als een tank en weegt een ton. Nu in het buitenland had ik een vervangende machine nodig en ik ben altijd sceptisch geweest over invertermachines als ze niet lang meegaan. Ik heb een Stahlwork geprobeerd, de machine leek in orde, maar het pedaal was van absoluut verschrikkelijke kwaliteit. Ik waagde nog een kans met de Stamos, omdat de machine aan alle criteria voldeed die mij goed leken: analoge bedieningselementen, veel aanpassingen en een goed voetpedaal. Alles, van de doos waarin het product is aangekomen tot de componenten, is allemaal van topkwaliteit, inclusief het voetpedaal! Deze machine is zeer scherp geprijsd en heeft alle functies die je nodig zou hebben zonder al het gedoe van digitale bedieningselementen. Ik zal de machine een grondiger test geven en terugrapporteren, maar tot nu toe is deze machine SOLID. Klachten: - Zoals een eerdere recensent opmerkte, is de gasaansluiting slechts een slangpilaar met een stijve, doorzichtige buis. Ik zou liever een goede gasslang voor hoge temperaturen hebben, maar dit werkt. - De meegeleverde TIG-toorts is omvangrijk. Ik geef de voorkeur aan de lichtere, flexibelere toortsen van CK (zonder de handbediening). - Zou liever hebben dat de machine de meer gebruikelijke twist-lock toortsaansluiting zou gebruiken. - Bij gebruik van een voetpedaal bevindt de hoofdstroomregeling zich op het pedaal in plaats van op de machine. Vreemd, maar daar kan ik mee leven.

2 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Germany

Super

Alles perfect

Toon de originele review

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht