Trustpilot
(7) Reviews

Werktafel met opzetstelling - 2 schappen

€ 249,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10010526

|

Model: RCAT-120/60-H

Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. maandag 29 april
Belangrijkste kenmerken
  • grote werk- en stellingoppervlakken
  • 4-voudige constructie met 3 stellingborden en 1 werkblad
  • van hoogwaardig roestvrij staal en HDF
  • waterdichte, witte fineer
  • 140 kg totale lastcapaciteit
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


4.3

Gebaseerd op7 reviews

Sorteer op :

4 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Italy

Optimaal

Uitstekend... resistent en perfect... alleen was misschien het 10 cm bredere werkblad beter geweest

Toon de originele review

vorig jaar Gepubliceerd op Amazon Germany

Hygiënische werktafel gemaakt van roestvrij staal

De Royal Catering werktafel van RVS heeft een werkblad van 120 x 60 cm en is belastbaar tot 175 kilo. Zeer praktisch zijn de twee aparte opbergruimtes.De tafel is snel en eenvoudig in elkaar te zetten.

Toon de originele review

3 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Italy

Geweldig product

Zoals beschreven, aanbevolen

Toon de originele review

vorig jaar Gepubliceerd op Amazon Germany

Goodwill na transportschade

Er zat een deuk in het grote bord, transportschade. Er werd een foto van gestuurd. Ik heb onmiddellijk de aanbieding, prijsverlaging of omruiling ontvangen. De prijsverlaging moet ongeveer overeenkomen met de waarde van het bord. Ik heb het geaccepteerd, de terugbetaling kwam heel snel, ik ben er erg blij mee

Toon de originele review

3 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Germany

Goedkope toegang!

Samenvatting: Kwaliteit in verhouding tot de prijs, solide maar niet geweldig. Het belangrijkste punt is de prijs, de tafel maakt na montage een solide indruk. Je moet concessies doen aan de kwaliteit van de afwerking, geponste onderdelen hebben scherpe randen en de poten moeten met een beetje kracht in de montagegaten worden gemanoeuvreerd. Deze tafel dient u niet te gebruiken zonder tussenplank en er ook geen gewicht op te plaatsen, de poten zitten namelijk niet 100% recht in de montagegaten.De tafel heeft geen opstand naar de muur en door de afgeronde tafelranden is er waarschijnlijk niet nodig om deze later te bevestigen. Er wordt gereedschap meegeleverd. Zeshoekig, het is raadzaam om bij de montage een verstelbare sleutel of een geschikte sleutel bij de hand te hebben. Afgezien van kleine problemen met productietoleranties bij het in elkaar zetten, verliep de montage zelfs als een probleemloos een persoon. Het verwijderen van de beschermfolie van het RVS duurt langer.Het montagedeel is voorzien van voorgeboorde gaten voor het vastschroeven op het werkblad, het werkblad niet. Als je de constructie stevig wil vastschroeven, moet je deze gaten zelf boren - wat logisch is, aangezien de fabrikant niet precies weet hoe je hem wilt plaatsen. Kortom, een goede prijs voor een roestvrijstalen werktafel. Duidelijke aanbeveling als u voordelig een bijna professionele keuken wilt inrichten.

Toon de originele review

27 dagen geleden Gepubliceerd op Expondo United Kingdom

OK

Het kwam op tijd aan, maar had deuken en krassen. Ik nam niet de moeite om het terug te sturen omdat het in de keuken werd gebruikt en het te lang duurt voor een nieuwe levering.

Toon de originele review

vorig jaar Gepubliceerd op Amazon Italy

Schattig

Leuk, maar niets bijzonders... arriveerde met deuken en krassen. Ik heb het gehouden omdat ik geen specifieke esthetische behoeften heb voor de manier waarop ik het gebruik.

Toon de originele review

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht