Item: EX10012136

|

Model: RC-IKS03

Wastafel kast - 2 Basin - Royal Catering - roestvrij staal - 400 x 400 x 250 mm

€ 1.129,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • efficiënt - spoelunit met onderkast en schuifdeuren voor meer opbergruimte, zelfs in krappe ruimtes
  • duurzaam - dankzij productie van roestvrij staal bijzonder roestbestendig en extreem robuust
  • flexibel - voeten in hoogte verstelbaar met mm voor een veilige stand
  • Schone werkplek - opstand aan de achterkant (100 mm) beschermt de muur tegen spatten
  • Accessoires - montagemateriaal is bij de levering inbegrepen

PRODUCTOMSCHRIJVING

Extra diepe RVS spoelunit met onderkast en spatscherm

De Wastafel kast RC-IKS03 van Royal Catering is de ideale oplossing voor grote keukens, restaurants of scholen, ziekenhuizen en laboratoria. Het robuuste Wastafel kast is volledig gemaakt van roestvrij staal en maakt indruk met zijn doordachte constructie.

Voor netheid en orde in elke professionele omgeving

De compact ontworpen Bijkeuken heeft twee grote gootstenen die gemakkelijk plaats bieden aan grote en omvangrijke potten, pannen of grillrekken. De bakken met de afmetingen 400 x 400 x 250 mm hebben een afvoer met zeefinzet. Bovendien beschermt de praktische opstand van 100 mm tegels en muren tegen opspattend water.

Uitgerust met praktische schuifdeuren, kan de Kast voor wastafel met wasbak worden gebruikt om ruimte te besparen, zelfs in kleine ruimtes. Alle gebruiksvoorwerpen blijven hygiënisch en toegankelijk dankzij de soepel lopende deuren.

De Bijkeuken is volledig gemaakt van duurzaam roestvrij staal. Het materiaal is bijzonder robuust en past met zijn tijdloze design in elke keuken. Bovendien kunnen roestvrijstalen meubelen snel en eenvoudig worden gereinigd. U profiteert van het duurzame metaal, dat niet alleen langdurig zijn glans behoudt, maar ook zeer corrosiebestendig is.

Dankzij de voeten, die mm in hoogte verstelbaar zijn, kan de Spoelbak met onderkast optimaal worden aangepast aan de individuele behoeften. Zelfs oneffen vloeren zijn geen probleem voor de stabiliteit van de Wastafel kast Dankzij de bijgevoegde instructies zijn montage en installatie moeiteloos. De Wastafel kast RC-IKS03 van Royal Catering is een elegante oplossing voor uw individuele keuken.

Let op: het beslag is niet bij de levering inbegrepen.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN