Item: EX10012229

|

Model: RCDW-03

vaatmachine - 40 x 40 cm - Royal Catering - vaatwasser

€ 1.449,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • krachtig - tot 30 racks per uur
  • kwalitatief - hoogwaardige roestvrijstalen behuizing en nauwkeurig verwerkt
  • krachtig - veel vermogen dankzij 2900 W
  • Zuinig - slechts {{Waterverbruik_per_cyclus}} l waterverbruik per wascyclus
  • Efficiënt – absolute reinheid dankzij de maximale spoeltemperatuur van 92 °C

PRODUCTOMSCHRIJVING

De vaatwasmachine voor schone gerechten in uw gastronomie!

Heeft u een restaurant, een snackbar of een andere gastronomie? Bent u het beu dat uw servies en bestek niet goed schoongemaakt worden? Zeg vaarwel tegen vuil keukengerei met de vaatwasmachine RCDW-03 van Royal Catering! Uiterst efficiënt, absoluut krachtig en duurzaam. Etensresten, vuil en vuil maken geen schijn van kans tegen de premium kwaliteit van vaatwasmachine van Royal Catering!

Prestaties en precisie - een vaatwasser als geen ander!

De vaatwasser heeft een totaal vermogen van 2900 W. Dankzij dit vermogen kan hij tot 30 rekken met vuile vaat per uur aan. Elke lading heeft een inhoud van 17 l, dus je zult geen moeite hebben om vuile vaat snel genoeg schoon te krijgen.

Dankzij een maximale spoeltemperatuur van 92 °C kan de professionele vaatwasser zelfs het meest hardnekkige vuil en restjes aan. Tegelijkertijd is de vaatmachine uiterst zuinig met een waterverbruik van slechts 1.5 l per spoelbeurt.

De behuizing van de vaatwasmachine bestaat uit hoogwaardig, goed gemaakt roestvrij staal, dat zeer eenvoudig te reinigen en duurzaam is. De professionele vaatwasser heeft de beschermingsklasse IPX4, een netingangsstroom van 12.7 A en een bedrijfsspanning van 230 V. Het bedrijfsvolume is {{Acoustic_pressure_level}} dB.

LET OP: Het apparaat wordt geleverd zonder stekker!

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN