Gebruikt product
Onze tweedehands producten zijn gebruikelijk gerenoveerde klantretouren of voormalige showmodelen. De producten kunnen cosmetische defecten hebben, maar zijn technisch zo goed als nieuw. Uiteraard bieden wij het normale retour en garantie beleid aan.
(2) Reviews

Item: EX20010978

|

Model: RCBD-5L

Tweedehands Biertapinstallatie met koeling 2-12 °C

€ 199,00 € 239,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • compatibel met alle standaard biervaten van 5 liter
  • geïntegreerde koeling tot 2 ℃ mogelijk (temperatuurbereik: 2 - 12 ℃)
  • absolute blikvanger op feestjes of meetings dankzij het stijlvolle, roestvrij stalen ontwerp en de intuïtieve bediening
  • eenvoudige en comfortabele bediening (inclusief CO2-patronen)
  • moeiteloze reiniging dankzij uitneembare opvangbak

PRODUCTOMSCHRIJVING

Biertapinstallatie met koeling 2-12 °C

Een vers biertje tappen thuis, in de tuin of op een feestje? Maak indruk op je vrienden en kies voor de biertapinstallatie met koeling RCBD-5L van Royal Catering, een universeel koelapparaat voor het tappen van bier met een CO2-drukpatroon-systeem. Uitgerust met een geïntegreerd koelsysteem, kan deze biertapinstallatie alle gebruikelijke vaten van 5 liter optimaal bedienen. Dit product maakt ook indruk met zijn veelzijdige functies, zoals de instelbare CO2-druk, de LED-temperatuurdisplay, een verscheidenheid aan adapters en afdichtverbindingen - eenvoudigweg de ideale uitrusting voor een tuinfeest, gezellig samenzitten met vrienden of overal waar een fris biertje moet worden geserveerd.

Met een schuimende kraag … Biergenot van het vat – de biertapinstallatie met CO2-drukpatronen-systeem voor thuisgebruik

De gehele biertapinstallatie wordt aangedreven door een zuinige maar krachtige motor van 65 watt. Deze laat zowel het tap- en koelsysteem als het LED-display werken. Het systeem kan worden gebruikt met elk in de handel verkrijgbaar vat van 5 liter met een diameter van 18,5 cm. Dit is mogelijk dankzij de uitgebreide accessoires waarmee de biertapinstallatie wordt geleverd. Verdere informatie kunt u vinden in het geleverde pakket.

De biertapinstallatie heeft een geïntegreerd (stil) koelsysteem dat comfortabel en intuïtief kan worden bediend via het 2-cijferige LED-display bovenop het deksel van het apparaat. De temperatuur kan gemakkelijk worden aangepast en afgelezen in stappen van 2 °C met een bereik tussen 2 en 12 °C. U kunt het bier naar wens koelen en serveren. Volg voor het koelen de stappen in de handleiding en voeg 800 ml water toe aan het koelsysteem. Dit maakt de koeling nog effectiever.

Zoals reeds vermeld, wordt de tapinstallatie geleverd met uitgebreide accessoires, waaronder drie CO2-patronen. Deze zorgen ervoor dat de druk in het vat wordt gehandhaafd en het bier binnenin wordt beschermd tegen zuurstof, zodat het langer houdbaar en fris blijft. Dankzij het CO2-druksysteem hoeft u de heerlijke schuimkraag niet te missen. Voor verdere instellingen is een praktische CO2-drukregelknop voorzien. Dankzij de meegeleverde Heineken-adapter kan de tapinstallatie ook eenvoudig worden gebruikt met Heineken-vaten, die geen CO2-druk vereisen.

Een absolute must voor elke goede tapinstallatie is een handig te bedienen tapkraan. De kraan van dit model is uitgerust met een comfortabele handgreep, die het uitgieten van het bier onder druk in gang zet, wanneer deze naar beneden wordt getrokken. De rubberen pootjes aan de bodem maken de eenvoudige hantering mogelijk, omdat het apparaat altijd op zijn plaats blijft staan zonder het werkoppervlak te bekrassen en trillingen te absorberen.

Gemakkelijk en moeiteloos schoonmaken? Geen probleem met deze biertapinstallatie. Ze wordt geleverd met een afneembare opvangbak onder de kraan, die het bier snel verzamelt. Het kan gemakkelijk in de vaatwasmachine worden geplaatst en kan net als de behuizing eenvoudig worden afgeveegd. Bovendien bevat het complete pakket ook een reinigingssysteem dat de efficiënte reiniging van het tapmechanisme mogelijk maakt.

De tapinstallatie heeft een aantrekkelijk, elegant ontwerp. De behuizing en de meeste metalen elementen zijn gemaakt van stevig en onderhoudsvriendelijk roestvrij staal, ideaal voor contact met bier, omdat het onschadelijk is voor de gezondheid en niet corrodeert. De andere apparaat onderdelen zijn gemaakt van zwart kunststof, dat een perfecte symbiose vormt met de gepolijste oppervlakken en zorgt voor een mooi totaalbeeld.

PRODUCTDETAILS

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen & reviews


3.5

Gebaseerd op 2 reviews

08.02.2023

The machine looks nice but you can not use all kegs as can not use cos system

08.02.2023

Machine is not working correctly. Waiting for feedback from supplier as to next steps