Item: EX10012377

|

Model: RC-CT001

Transportband broodrooster - 2,200 W- Royal Catering - 3 functies

€ 469,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • krachtig - 2,200 W voor optimale warmteontwikkeling
  • snel - bereid geroosterde broden per uur met 7 snelheidsniveaus tot 350
  • variabele - drie selecteerbare functies: Stand-by, broodjes, brood
  • Onderhoudsvriendelijk - gemakkelijk te reinigen roestvrijstalen oppervlakken en kruimellade
  • energiezuinig - stand-bymodus vermindert het energieverbruik tijdens wachttijden zonder volledig af te koelen

PRODUCTOMSCHRIJVING

Meer toast met de Transportband broodrooster van Royal Catering

De Transportband broodrooster uit de snackbenodigdheden van Royal Catering is ideaal voor het bereiden van toast voor brunch of zelfbediening in restaurants, cafés, hotels, jeugdherbergen; maar ook voor de consistente bereiding van broodjes in burgerrestaurants. Met zeven snelheden en drie programma's kan deze gastro-broodrooster op veel manieren worden gebruikt en kan hij de zwaarste uitdagingen aan.

De Gastronomische broodrooster biedt de optimale bruiningsgraad

De rail van de Gastronomische broodrooster heeft zeven verschillende snelheden om de sneetjes toast of ander gebak naar individuele wensen te roosteren. Met de hoogste doorvoersnelheid kunt u tot 350 toastsneetjes per uur bereiden.

Met behulp van een schakelaar kunt u kiezen tussen drie verschillende standen: de energiebesparende stand-by modus, de "Buns" modus, waarbij alleen de bovenwarmte wordt ingeschakeld, of de "Bread" modus met boven- en onderwarmte voor sneller opwarmen en braden aan beide kanten van sneetjes brood. De werkprestaties van 2,200 W zorgen altijd voor de beste resultaten van de geroosterde bakwaren.

De behuizing van de horeca-broodrooster is gemaakt van onderhoudsvriendelijk roestvrij staal. Om het schoonmaken te vergemakkelijken, heeft dit model een uitneembare lade. Deze vangt alle kruimels tijdens gebruik op en kan na gebruik eenvoudig worden verwijderd en afgespoeld. De compacte constructie garandeert zelfs jarenlang een veilige stand voor uw toastproductie!

TECHNISCHE DETAILS