Trustpilot
(10) Reviews

Slushmachine - 2 x 6 liter - -20 °C minimum temperatuur - ijsfunctie

€ 1.449,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10011028

|

Model: RCSL 2/6ICE

Laagsteprijs garantie
Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. vrijdag 3 mei
5% Korting bij minimaal 3 dezelfde artikelen 10% Korting bij minimaal 5 dezelfde artikelen!
Set prijs
Per item
Korting
€ 1.449,00
€ 1.449,00
0%
€ 4.347,00
€ 1.376,55
5%
€ 7.245,00
€ 1.304,10
10%
Belangrijkste kenmerken
  • grote inhoud van 2 x 6 liter voor foodtrucks of in bars
  • intuïtief en gebruiksvriendelijk dankzij het digitale besturingssysteem
  • EU-brede service met drie jaar garantie
  • zes verschillende functies voor het maken van cocktails, ijs en meer
  • 8 - 12 uur werkcyclus dankzij zware constructie
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen en recensies


4.8

Gebaseerd op10 reviews

Sorteer op :

vorige maand Gepubliceerd op Expondo Germany

2x6 L Slush Granita Softeis Meeeega

Wij hebben de machine inmiddels meerdere malen getest en alles werkt perfect. De programma's zijn goed vooraf ingesteld en kunnen worden verfijnd. Ook bij tanks is een andere selectie mogelijk. Beide tanks worden afzonderlijk aangestuurd.

2 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo France

Machine à granitas 2x6 liter

Zeer goede granita-machine en mooi. Momenteel heb ik alleen citroengranita's gemaakt en het resultaat was onberispelijk met het granita-programma met 5 liter product en in 50 minuten was het klaar. Het geluid van de machine is zeer correct en ik heb het reinigingsprogramma zonder problemen uitgevoerd. Wordt geleverd met dubbel zoveel pakkingen en 1 tube vet. Ik ga binnenkort wat ijscoupes proberen en ik zal later nog een opmerking maken. Op dit moment heb ik geen spijt van mijn aankoop, we zullen het in de loop van de tijd zien, maar ik heb vertrouwen in de ROYAL CATERING-apparatuur die ik al jaren geleden heb gekocht en die nog steeds heel goed werkt, panini-grill, pizza-oven.

Toon de originele review

10 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Italy

Granitore

Geweldig product. ik adviseer

10 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Na de eerste test zijn wij helemaal enthousiast! Megadeel!

Toon de originele review

17 dagen geleden Gepubliceerd op Expondo Poland

Openbaring

Eind maart kocht ik bij Expondo Granitor - 2 x 6 l - 450 W - van -20°C - voor ijs, ondanks de iets hogere prijs besloot ik het bij hen te kopen omdat de ervaring mij heeft geleerd dat in het geval Bij problemen is het mogelijk om het apparaat te retourneren of te vervangen door een ander exemplaar. Het toeval wil dat dat precies is wat er gebeurde. Onmiddellijk nadat ik de verzending had betaald, stuurde Expondo mij de apparatuur, die onmiddellijk arriveerde, zeer goed verpakt, maar helaas na het aansluiten een defect kreeg. Het gebeurt, zoals met alle apparatuur. Het bedrijf heeft hier uitstekend werk geleverd, de professionele hotline en het vriendelijke personeel gingen de uitdaging aan en boden aan om het apparaat in te ruilen voor een nieuwe Granator nadat het teruggestuurd was, en dat is wat er gebeurde, ik wacht gewoon op de verzending, ik kan ' Op deze warme dagen hoef ik niet te wachten op shakes en diepvriesdrankjes, die ik aan mijn klanten kan serveren. Ik beveel het bedrijf nogmaals aan vanwege de professionaliteit en het beleid, waardoor cliënten zoals wij gemoedsrust krijgen zodat zij in soortgelijke gevallen niet in de stress raken omdat het direct, betrouwbaar en op hoog niveau wordt afgehandeld. Ik kom zeker terug met meer aankopen. Ik kom terug om mijn mening te geven nadat ik de apparatuur heb uitgeprobeerd die binnenkort bij mij wordt afgeleverd.

Toon de originele review

9 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Slushmachine - 2 x 6 liter

De levering verliep probleemloos. Ook de eerste inbedrijfstelling. Alles naar wens. Kan de machine alleen maar aanbevelen.

Toon de originele review

vorig jaar Gepubliceerd op Expondo France

Machine à granitas 2x6 liter

Ik kom terug zoals beloofd voor mijn tweede evaluatie van de granita-machine die ik een paar maanden geleden heb gekocht. Dit weekend heb ik tegelijkertijd een vat van 4 liter granita's gemaakt en het andere vat van 4 liter zacht Italiaans ijs (ijscoupe) en het resultaat was zeer goed, het duurde ongeveer 1 uur en 15 minuten om het resultaat van de 2 te verkrijgen tanks. Ik heb het granitas- en ijsprogramma gedaan en het resultaat was onberispelijk. Conclusie, ik raad deze machine aan voor granitas, ijs, vruchtensap. . . zeer veelzijdig en die zeer goed werkt en alle instelmogelijkheden zijn geprogrammeerd, maar die naar wens kunnen worden gepersonaliseerd tot op de dichtstbijzijnde graad en rotatiesnelheid, 1 tank alleen of 2 tanks tegelijk. Ik heb alles uit elkaar gehaald nadat ik de machine automatisch had schoongemaakt met een beetje afwasmiddel, hem had gedroogd en vervolgens weer in elkaar had gezet, waarbij ik de verbindingen en de afvoerbuis had ingevet. Erg blij met mijn aankoop.

Antwoord van

Bedankt voor uw positieve en nuttige feedback. Wij kijken uit naar een reünie. Tot snel en een fijne dag!
Toon de originele review

9 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Slush-machine

De machine is gewoon geweldig. Had er al eentje om uit te proberen. Maar deze, gemakkelijk te gebruiken, bereiden snel een slush en drinken deze. We hadden ons ook voorgesteld dat het schoonmaken erger zou zijn. Wij willen niet meer zonder de slushmachine. Niet alleen voor het feest, maar in de hitte willen we ze gewoon overdag op kantoor gebruiken.

Toon de originele review

7 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Denmark

Snelle en goede ijsmachine

De kinderen werden helemaal gek toen we deze machine thuis brachten. Goede dingen: het maakt geweldige slushice en het doet dit sneller dan we dachten. Een klein minpuntje: het heeft de neiging om na het gieten een beetje te morsen en het komt niet zo vaak in het bakje terecht als op tafel. We moesten dus een paar bakken kopen die we onder de machine plaatsten om de gemorste vloeistoffen op te vangen. Ook is de machine behoorlijk luidruchtig, maar ik begrijp niet hoe dat te vermijden is.

Toon de originele review

9 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Norway

Vert blij

Hallo, ik ben dol op deze machine. Gemakkelijk te gebruiken, veel geweldige functionaliteiten, niet al te ingewikkeld om schoon te maken. Geweldige koop

Toon de originele review

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht